Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 25 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers in week 47: Adidas x Home Alone, Nike AF1 en meer

Hier zijn de meest opvallende nieuwe sneakers en onthullingen van week 47. Met deze week onder meer de collectie Converse x Pokémon.

Verder in de top 5 van deze week de nieuwe waterafstotende versie van Nike Air Force 1, een ode van Adidas aan Home Alone, een gitzwart paar New Balance en Xbox-sneakers.

1. Nike Air Force 1 ‘Cordura’

nike air force 1 cordura, nieuwe sneakers, week 47
(Afbeelding: Nike)

De zoveelste nieuwe versie van deze populaire sneakers. Deze Nike Air Force 1 heeft een lekkere kleur, ideaal tijdens de wintermaanden. Dankzij het gebruik van Cordura zijn de schoenen waterafstotend. Je koopt ze voor 119,99 euro.

2. Converse x Pokémon

pokemon-converse, nieuwe sneakers, week 47, 2021
(Afbeelding: Converse)
pokemon-converse, nieuwe sneakers, week 47, 2021
(Afbeelding: Converse)
pokemon-converse, nieuwe sneakers, week 47, 2021
(Afbeelding: Converse)

Pokémon en Converse hebben de krachten gebundeld voor meerdere sneakers. De Chuck Taylor All Star en Chuck 70 hebben een make-over gekregen, kies zelf je favoriet. De overeenkomst: het Converse-logo is een Poké Ball. Deze week onthuld, vanaf 10 december beschikbaar. Hou de website goed in de gaten, want dit zijn hardlopers, in de figuurlijke zin van het woord.

3. Adidas x Home Alone

adidas, home alone
(Afbeelding: Adidas)
adidas, home alone
(Afbeelding: Adidas)

Adidas komt met een speciale editie van de Forum Lo. Hiermee wordt een ode gebracht aan de sneakers van Kevin McCallister in Home Alone. Vanaf 1 december verkrijgbaar in de Confirmed App van Adidas, vanaf 11 december wereldwijd te koop. Lees hier meer over de schoenen.

4. New Balance Made in UK 920

new balance made in uk 920, zwart, nieuwe sneakers, week 47, 2021
(Afbeelding: New Balance)

De grijze variant van de New Balance Made in UK 920 is ongekend populair, maar door die witte buitenzolen zijn het niet de ideale winterstappers. Nu zijn de sneakers er in een volledig zwarte uitgave. Je koopt ze voor 220 euro.

5. Adidas x XBOX Forum Tech Boost X ‘Black’

adidas xbox
(Afbeelding: Adidas)

Om te eindigen met sneakers voor gamers. Waar PlayStation een samenwerking met Nike aanging, doet Adidas dat met Xbox. Je koopt de stappers voor 139,95 euro bij Sneakerbaas.

Nieuwe sneakers van vorige week

Check hier de nieuwe sneakers en releases van vorige week, met onder meer de Nike Air Max Pre-Day.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.