Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 30 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers week 39: Nike AJ1, New Balance x Stone Island en meer

Hier is de wekelijkse top 5 nieuwe sneakers en releases. In week 39 onder meer aandacht voor een samenwerking tussen New Balance en Stone Island.

Verder in de top 5 van de week twee nieuwe modellen van Clarks Originals, een fijne colorway van de Nike Air Jordan 1 Low, de New Balance XC-72 en een ode van PUMA aan zijn eigen Wild Rider.

1. Nike Air Jordan 1 Low

Nike Air Jordan 1 Low, nieuwe sneakers, week 39
(Afbeelding: Nike)

Deze nieuwe uitvoering van de Nike Air Jordan 1 Low heeft een aantrekkelijke zachtbruine kleur, die perfect matcht met de buitenzool van rubber. Heerlijk paar sneakers voor erbij. Sinds deze week te koop voor 109,99 euro.

2. Clarks Originals Sandford Tan Suede en Lockhill

clarks lockhill
(Afbeelding: Clarks Originals)
(Afbeelding: Clarks Originals)

We kennen allemaal de klassiekers van Clarks Originals, maar ontwerper Ronnie Fieg heeft een nieuwe dimensie aan het merk toegevoegd met kersverse ontwerpen als de bruine Tormatch (130 euro) en Lockhill (210 euro) met grijze, blauwe en pastel paarse details.

3. New Balance x Stone Island

stone island x new balance, tokyo design, nieuwe sneakers, week 39
(Afbeelding: New Balance x Stone Island)

Voetbalsupporters opgelet. New Balance heeft de handen ineengeslagen met Stone Island, een luxe merk dat door de jaren heen niet meer is weg te denken uit de voetbalcultuur. De sneakers zijn in Japan ontworpen, het betreffende model heet RC ELITE. Vanaf 7 oktober beschikbaar in de winkels van Stone Island, vanaf 12 oktober ook online te koop.

4. PUMA x PUMA Wild Rider

puma wild rider, nieuwe sneakers, week 39
(Afbeelding: PUMA)

PUMA brengt een ode aan zijn eigen model Wild Rider, de favoriete sneakers van Jay-Z. Het resultaat is een moderne schoen met lekkere retro-elementen, zoals de belettering op de tong en de gebroken witte accenten. Je koopt de schoenen voor 120 euro.

5. New Balance XC-72

new balance XC-72
(Afbeelding: NewBalance)

Nog een paar New Balance in de top 5 van week 39, en wel het nieuwe model XC-72. Fijne kleurcombinatie, lekker zeroes-design en een prima prijs. Je koopt de sneakers voor 130 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe sneakers van vorige week, inclusief de Nike Air Jordan x Billie Eilish.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.