Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

5 nieuwe Nike Air Max-sneakers die rond Air Max Day ’23 uitkomen

Op 26 maart is het alweer zover. Nog minder dan een week slapen en dan gaat de wekker voor Nike Air Max Day 2023 af. Maar welke sneakers maken deze editie deel uit van de line-up?

We serveren twee modellen die op de langverwachte dag zelf verschijnen, eentje die je nu om de voeten kunt doen, één paar sneakers die helaas al over de toonbank gevlogen zijn én een model dat heel binnenkort uitkomt. Dit is de line-up van de Nike Air Max Day.

Sneakers voor Nike Air Max Day 2023

Bij elk paar sneakers kun je onderaan de link vinden naar de SNKRS-store of de website van Nike. En in het geval van het uitverkochte paar, hebben we een betrouwbare optie voor je gevonden voor dezelfde prijs.

Air Max 1 Big Bubble ‘86 ‘University Red’

Nike, air max day, big bubble, air max 1
(Afbeelding: Nike)

Deze sneakers zijn de reden dat je op 26 maart, 9 uur ‘s ochtends je alarm moet zetten. Dan verschijnt de Big Bubble ’86 University Red ter gelegenheid van Nike Air Max Day 2023, als hulde aan het eerste prototype van de iconische schoenenlijn. Maar als trouwe lezer van Manners wist je dat natuurlijk al.

Prijs: 159,99 euro

Air Max Pulse

nike, air max day, pulse, sneakers
(Afbeelding: Nike)

Net als dat je op de hoogte was van het tweede paar sneakers die op Nike Air Max Day verschijnen. De Pulse (Phantom/High Voltage/White) is dan ook een volledig nieuw model, verwerkt met enkele bekende elementen. Nike combineerde de hielbubbel van de Air Max 270 met een nieuw ontworpen boven- en tussenzool. De hiel van de Pulse maakt naar verluidt gebruik van een systeem dat gewicht gericht over de sneakers verdeelt.

Prijs: 159,99 euro

Air Max 1 ‘87 ‘Great Indoors’

Nike, air max day, air max 1 87 great indoors, sneakers
(Afbeelding: Nike)

Geen zin om zo lang te wachten? De Nike Air Max 1 ’87 Great Indoors kan op 22 maart 2023 al tot je sneaker-collectie behoren. De fluweelzachte veters, een zijdezachte, zwarte voering en een ijsblauwe buitenzool tillen deze dames-schoenen naar een stijlvol niveau.

Prijs: 169,99 euro

Air Max Plus ‘Gold and Raspberry Red’

Nike, Air Max Plus Gold and Raspberry Red, nike air max day, sneakers
(Afbeelding: Nike)

Of sta je te popelen om met nieuwe sneakers de straat op te gaan? De Air Max Plus Gold and Raspberry Red ligt vandaag al in de winkel.

Prijs: 169,99 euro

Air Max 1 ‘Corduroy’

Nike, Air Max 1 corduroy, nike air max day, sneakers
(Afbeelding: Nike)

De Air Max 1 ‘Corduroy’ verdween bijna even snel als dat het model op 17 maart verscheen. Maar ook al zijn de sneakers helaas uitverkocht op de SNKRS-app, kun je nog een exemplaar vinden voor het originele bedrag.

Prijs: 169,99 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.