Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 18 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor shopt peperduur horloge met hoog kermisgehalte

Naast MMA-vechter is Conor McGregor ook een uitgesproken liefhebber van horloges. Over smaak valt niet te twisten, maar veel van zijn klokjes zijn even fout als goud. Zijn nieuwste horloge: een peperdure Jacob & Co. Bling-bling in optima forma.

In december 2020 showde Conor McGregor zijn nieuwe Patek Philippe World Time. Een stijlvol klokje met 18 karaats geelgoud, een bandje van duurzaam krokodillenleer en saffierglas. Maar die was blijkbaar nog niet genoeg over-the-top.

Conor McGregor shopt bij Jacob & Co

Zijn nieuwste aanwinst is een Jacob & Co Astronomia Tourbillon Baguette in roségoud, dat aan alle kanten glinstert en niet zou misstaan in een grijpautomaat op de kermis. Maar het goud is echt, het horloge onbetaalbaar en de eigenaar trots. Hij droeg het klokje voor het eerst tijdens een voor hem opgezette mediadag.

Conor McGregor shopte vorige week overigens niet één, maar twee horloges bij Jacob & Co. Hij schafte op dezelfde dag ook een Rasputin Diamond Erotic Minute Repeater aan. Het horloge-blog Time & Tide achterhaalde dat de twee horloges voor 2,2 miljoen zijn gekocht bij Jacob & Co.

Horloge om mee te trainen

De klokjes beschikken over zoveel diamantjes en losse gouden elementen, dat ze op het eerste gezicht niet geschikt lijken om mee te trainen. Daarvoor heeft Conor McGregor dan ook een ander horloge. Jawel, deze Rolex Day Date is het trainingshorloge van de Ierse vechter.

Maar de collectie van van Conor McGregor gaat nog veel verder. De nieuwste Jacob & Co is het zoveelste extreme horloge in een waanzinnige verzameling, waarin Rolex nog altijd het meest prominente merk is. Check hier alle klokjes die de Ierse vechter in zijn bezit heeft, al is dat artikel allang weer ingehaald door de werkelijkheid.

Duurste outfit ooit in een Ierse pub

Niet alleen om zijn pols heeft Conor McGregor een dure smaak. Zo droeg hij onlangs nog het duurste outfit dat ooit in een Ierse pub is gespot. Maar wat je ook van zijn smaak en nieuwe horloge vindt, deze man verdient het niet om daarop veroordeeld te worden. Lees in dit artikel zijn weg van kansarme Ier zonder werk naar UFC-miljonair.

⌚️ Lees ook: Joe Biden verrast met klokje dat ‘meer bij Trump past’

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.