Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 30 mrt 2020

Dit is de peperdure Rolex waarmee Conor Mcgregor thuis traint

Iedereen doet zijn eigen ding in quarantaine. UFC-vechter Conor Mcgregor is natuurlijk volle bak aan het trainen. Met een peperdure Rolex om zijn pols. Ach ja, waarom ook niet?

De meeste mensen sporten tegenwoordig met een fitnesstracker of smartwatch met hartslagmeter. Maar het oog wil ook wat, vooral als je thuis in quarantaine zit. We hebben even ingezoomd op het horloge waarmee Conor McGregor traint en dat blijkt een unieke Rolex Day Date te zijn. Over thuis trainen gesproken: check ook deze full body workout die we samen met personal trainer Oswin Beingsick hebben samengesteld.

Conor Mcgregor traint met peperdure Rolex Day Date

Het bewuste klokje waarmee Conor McGregor traint is een platinum versie van de Rolex Day Date. De ijsblauwe wijzerplaat die je ziet is alleen beschikbaar voor het platinamodel. De uren worden gemarkeerd met batons, in plaats van de Romeinse cijfers die je kent van de reguliere modellen.

De Rolex Day Date werd in 1956 voor het eerst gelanceerd. Het klokje draait op een 3255-kaliber en heeft een gangreserve van 70 uren. Het horloge van Conor McGregor wordt geschat op een verkoopprijs van zo’n 50.000 euro. Alle specificaties van het horloge en een overzicht van de gebruikte materialen vind je hier. Het is geen nieuwe aankoop van de UFC-vechter. Eerder pronkte hij er al eens mee in zijn privéjet.

rolex day date, platinum, conor mcgregor
(Afbeelding: Rolex)

Cristiano Ronaldo

Conor McGregor is niet de enige Rolex-fan in de sportwereld. Cristiano Ronaldo heeft op zijn beurt onlangs een Rolex GMT-Master Ice aangeschaft. Dit horloge bevat meer dan honderd 30 karaats diamanten en kost bijna een half miljoen euro. Andere bekende dragers zijn David Beckham, Diego Maradona, Karim Benzema en Pelé. Lees hier waarom horloges van de beroemde horlogemaker uit Zwitserland zo duur zijn.

Check ook: Dit waren de vijf meest opvallende horloges tijdens de Oscars 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de peperdure Rolex waarmee Conor Mcgregor thuis traint
Sluiten