Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 dec 2020

Conor McGregor heeft peperduur nieuw horloge en het is geen Rolex

Dat Conor McGregor een liefhebber is van horloges, weten we inmiddels. Hij traint zelfs met een Rolex. Maar zijn nieuwe horloge is een keer van een ander merk dan we van hem gewend zijn, al had hij ook al ergens een andere Patek Philippe liggen.

Ooit was Conor McGregor een werkloze Ier die nauwelijks iets te besteden had. Maar hij vocht zich letterlijk omhoog tot miljonair. In dit artikel lees je zijn hobbelige weg richting de UFC-miljoenen, hier zie je waar hij zijn vermogen vooral aan uitgeeft.

Nieuw horloge Conor McGregor: Patek Philippe World Time

Over smaak valt niet te twisten, maar in onze top 10 meest stijlvolle mannen komt de Ierse vechter niet voor. En in de top 100 ook niet. Dat zegt verder niets over zijn smaak op het gebied van horloges. Sterker: op zijn nieuwste horloge, een peperdure Patek Philippe World Time (ref. 5231J), zijn we stikjaloers. Hij pronkt met het klokje in de onderstaande Instagram-post (even swipen door de foto’s).

De naam van de Patek Philippe World Time zegt het al: op dit horloge zie je de tijd (dag en nacht) op verschillende plekken op de wereld. In alle 24 tijdzones, om precies te zijn. In de wijzerplaat zit 18 karaats goud verwerkt, de kast is gemaakt van 18 karaats geelgoud, het bandje van duurzaam krokodillenleer en je kijkt door saffierglas.

Patek Philippe World Time, 5231J, conor mcgregor, nieuw horloge, geen rolex
(Afbeelding: Patek)
Patek Philippe World Time, 5231J, conor mcgregor, nieuw horloge, geen rolex
(Afbeelding: Patek)

We zullen je niet vermoeien met ingewikkelde horlogetermen. Voor de liefhebber: alle specificaties van het klokje vind je hier. Het nieuwe horloge van Conor McGregor is in 2019 in een gelimiteerde oplage op de markt gebracht en heeft nu een verkoopwaarde van iets meer dan 100.000 euro. De originele retailprijs lag op 45.000 euro. Naar verluidt heeft de UFC-vechter er 66.320 euro voor betaald.

Van Rolex tot Franck Muller

De Patek Philippe World Time is de nieuwkomer in een waanzinnige horlogecollectie, met Rolex als meest prominente merk. Check hier de duizelingwekkende verzameling van Conor McGregor.

⌚️ Check ook: De Omega Seamaster van Joe Biden is een sluw staaltje anti-Trump-symboliek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Conor McGregor heeft peperduur nieuw horloge en het is geen Rolex
Sluiten