Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 21 dec 2020

Conor McGregor draagt duurste outfit ooit gespot in een Ierse pub

Conor McGregor heeft een dure smaak als het om kleding gaat en een heerlijk volkse smaak wat betreft uitgaan. Deze voorkeuren kwamen afgelopen weekend samen. Dit moet wel de duurste outfit ooit zijn geweest dat in een Ierse pub is gespot.

De meest dure hobby van Conor McGregor is zijn horlogeverzameling. Zo kocht de Ierse MMA-vechter eerder deze maand nog een peperdure Patek Philippe World Time. Maar ook op zijn kleding bespaart hij geen cent, en waarom zou hij ook?

Duurste outfit ooit in een Ierse pub

Afgelopen weekend kroop het bloed kruipt waar het niet gaan kon bij Conor McGregor. Een Ier zonder Ierse pub is zielsongelukkig, dus in 2020 zijn er veel ongelukkige Ieren. De MMA-vechter kan zich het echter veroorloven een complete kroeg voor zichzelf te regelen. Aan een totaal lege bar, zonder barman, zag hij zijn favoriete club Dublin GAA kampioen worden in de Gaelic Athletic Association. Geen gedruis van andere fans in de Ierse pub, dus zijn peperdure outfit bleef vrij van biervlekken. Ja, Guinness vlekt wél.

De Gucci-polo die hij draagt kost omgerekend 620 euro en de lederen Hermès-riem 700 euro. De Rolex Day-Date ‘President’ die om zijn pols hangt wordt geschat op 28.000 euro. Dat komt samen al op 29.320 euro. Tel daar zijn schoenen en jeans bij op, die niet te herkennen zijn, en je komt ongetwijfeld wel op de 30.000 euro. Hebben we het nog niet eens over zijn jas die waarschijnlijk aan de kapstok hangt. Als je ooit iemand in een Ierse pub hebt gespot in een duurder outfit, laat het ons weten. Hoe dan ook: de MMA-vechter ziet er zelfs in een kloffie van 30k uit als een doodnormale kroegganger, en dat is hem te prijzen.

De UFC-miljoenen van Conor McGregor

Het is makkelijk te verklaren waarom Conor McGregor zo krankzinnig veel uitgeeft aan zijn kleding en horloges. Jarenlang leefde hij van een uitkering en zag zijn leven er kansloos uit, maar na zijn debuut in de UFC werd hij in rap tempo multimiljonair. Dat uitte zich in compensatiegedrag van het hoogste niveau, maar qua stijl kan het nog veel fouter dan bij de Ierse vechter. Lees in dit artikel hoe de werkloze Ier zich letterlijk omhoog vocht tot UFC-miljonair.

⌚️ Check ook: Cristiano Ronaldo draagt voor dik 750.000 euro aan juwelen op één hand

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Conor McGregor draagt duurste outfit ooit gespot in een Ierse pub
Sluiten