Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 15 apr 2021
Leestijd: 4 minuten

Deze 25 films, series en docu’s verschijnen nog deze maand op Netflix

De tijd vliegt voorbij en we zitten alweer halverwege april. Een maand vol nieuwe films en series op Netflix, en het beste moet nog komen. Zo verschijnt in de tweede helft van april de documentaire over rapper Snelle en het veelbelovende Shadow and Bone. Maar dat is nog lang niet alles, er staan namelijk nog veel meer films en series klaar om op Netflix te verschijnen.

In totaal komen er in april nog 25 titels naar Netflix. Daar zit van alles tussen, maar vooral liefhebbers van series en documentaires worden op hun wenken bediend. Onze favorieten hebben we hieronder voor je uitgelicht. Benieuwd wat er verder nog gaat verschijnen op Netflix, scroll dan door voor het overzicht.

5 ijzersterke titels die nog deze maand (april) op Netflix verschijnen

1. Snelle: Zonder Jas naar Buiten

Lars Bos, beter bekend als Snelle, heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De afgelopen jaren timmerde hij flink aan de weg en behoort inmiddels tot de bekendste en beste rappers van ons land. Netflix zocht hem op en maakte deze documentaire over zijn creatieve proces en privérelaties tijdens het uitbrengen van een album en de coronapandemie.

Vanaf 16 april op Netflix

2. Life in Colour with David Attenborough

De pensioengerechtigde leeftijd bereikte hij bijna dertig jaar geleden al, maar aan stoppen met werken wil David Attenborough nog niet denken. De Britse bioloog duikt nog steeds de natuur in om ons de mooiste verhalen te vertellen. Dat doet hij tegenwoordig samen met Netflix. Deze maand verschijnt zijn nieuwste documentaire genaamd life in colour. Een serie die, zoals de titel al zegt, laat zien hoe dieren kleur gebruiken om te overleven en gedijen in het wild.

Vanaf 22 april op Netflix

3. Shadow and Bone

In Shadow and Bone neemt Netflix je meer naar een fantasiewereld die in tweeën is gespleten door een barrière. Deze wordt ook wel de eeuwige duisternis genoemd en wordt bewoond door gruwelijke, onnatuurlijke wezens zich tegoed doen aan menselijk vlees. In die wereld leeft ook Alina Starkov. Een wees en kaartmaker die over een bijzondere gave beslist. Deze gave blijk zelfs zo bijzonder dat ze het middelpunt van een oorlog dreigt te worden.

Vanaf 23 april op Netflix

4. Headspace Guide to Sleep

Netflix is verantwoordelijk voor heel veel slapeloze nachten. Excuses maken ze daar niet voor, maar de streamingdienst gaat je nu wel helpen om beter te slapen. In Headspace Guide to Sleep wordt aan de hand van kleurrijke animaties uitgelegd hoe slaap werkt. Misvattingen worden getackeld en je krijgt handige tips om meer uit je nachtrust te halen. De perfecte serie om te kijken voordat je gaat slapen, want iedere aflevering eindigt ook nog eens met een geleide ontspanningsoefening.

Vanaf 28 april op Netflix

5. The Innocent

De naam Harlan Coben heb je waarschijnlijk wel eens gehoord. Deze Amerikaanse auteur won alle grote thrillerprijzen en zijn boeken vliegen over de toonbank. Dat succes is ook Netflix niet ontgaan. De streamingdienst betaalde een flinke som om de boeken van Coben om te zetten tot series. Dat heeft Netflix inmiddels al drie keer gedaan en deze maand verschijnt de vierde serie: The Innocent (El Inocente).

Vanaf 30 april op Netflix

Alle films en series die nog in april verschijnen

Netflix Original Series

Why Are You Like This – 16/4
Luis Miguel – The Series (seizoen 2) – 18/4
Zero – 21/4
Shadow and Bone – 23/4
Sexify – 28/4
The Unremarkable Juanquini: Season 2 – 30/4
The Innocent – 30/4
Pet Stars – 30/4

Netflix Original Films

Ajeeb Daastaans – 16/4
Into the Beat – 16/4
Stowaway – 22/4
Tell Me When – 23/4
Misfit 3: The Finale – 23/4
Fatma – 27/4
Things Heard & Seen – 29/4

Documentaires

Snelle: Zonder jas naar buiten – 16/4
Life in Colour with David Attenborough – 22/4
Headspace Guide to Sleep – 28/4

Original kinderfilms/series

Fast & Furious Spy Racers: Season 4: Mexico – 16/4
Arlo the Alligator Boy – 16/4
Izzy’s Koala World (seizoen 2) – 20/4
Go! Go! Cory Carson (seizoen 4) – 27/4
The Mitchells vs. The Machines – 30/4

Anime

Yasuke – 29/4

Army of the Dead op Netflix

Niet alleen in april komen er een hoop toffe series, films en documentaires naar Netflix, ook de planning voor mei staat bomvol. Zo verschijnt onder andere Army of the Dead. Een veelbelovende serie met een sterrencast en niemand minder dan Zach Snyder aan het roer. Onlangs verscheen de trailer en die is behoorlijk indrukwekkend. Check ‘em hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.