Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 25 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Zo drink je elke dag de lekkerste koffie en je hoeft er nooit meer de deur voor uit

Een lekkere bak om mee wakker te worden of een espresso na de lunch: grote kans dat jij als koffieliefhebber regelmatig buitenshuis een bakkie scoort. Ongemerkt gaan er zo heel wat euro’s in al die koffies ‘on the go’ zitten – en dat terwijl een goede koffiemachine helemaal niet duur én niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Haal jij liever een koffie buiten de deur omdat je een koffiemachine altijd als een te grote investering hebt beschouwd? Die paar euro kun je gevoelsmatig wel missen; honderden euro’s uitgeven aan een machine is toch een ander verhaal. Maar wat als een goede koffiemachine geen rib uit je lijf hoeft te zijn en je ook nog eens écht lekkere koffie thuis kunt zetten?

Goed nieuws: de Nespresso Vertuo is dan de ideale koffiemachine voor jou. Niet alleen zijn deze machines extreem makkelijk in het gebruik (met één druk op de knop zet je een uitstekend kopje koffie), maar je kunt ook nog eens eindeloos variëren in smaken en kopgroottes. Zo kun je dus bijvoorbeeld ’s morgens kiezen voor een grote kop koffie van 230 ml, na de lunch voor een milde dubbele espresso van 80 ml of later op de dag van een intense espresso van 40 ml.

koffie nespresso
Nespresso

Perfect kopje koffie

Wat Vertuo bijzonder maakt, is dat de capsules roteren. Op die manier komen er rijkere aroma’s vrij – wat is er ‘s morgens lekkerder dan de geur van verse koffie in je huis? – en ontstaat er een zachte crema.

Of je nou een dubbele espresso, een gran lungo of zelfs een hele karaf koffie wil zetten: de machine en de capsules werken perfect samen. Elke capsule is namelijk voorzien van een barcode die door de machine wordt herkend. Vervolgens bepaalt de machine de waterstroom en -hoeveelheid, temperatuur, infusietijd en capsulerotatie. Je hoeft zelf dus nergens aan te denken, alleen op de knop te drukken. Het resultaat: een perfect kopje koffie waarin alle aroma’s optimaal tot hun recht komen.

Aanwinst voor je keuken

De Nespresso Vertuo apparaten zijn er in allerlei uitvoeringen, zodat er altijd eentje is die mooi in jouw keuken of koffiehoek staat. Met of zonder melkopschuimer, strak zwart, rvs of juist in een kleur die bij je interieur past: het kan allemaal.

Bij de apparaten met melkfunctie bereid je heel simpel een cappuccino of latte macchiato. Met de Vertuo Creatista of Vertuo Lattissima heb je oneindig veel mogelijkheden voor zwarte koffies, maar ook voor koffies met melk in verschillende kopgroottes. Of kies voor een van de varianten van de Vertuo Next (voor koffie in 6 verschillende kopgroottes) of de Nespresso Vertuo Plus (met een verplaatsbaar waterreservoir van 1,2 of 1,8 liter), beschikbaar in verschillende kleuren.

koffie
Nespresso

Altijd de juiste blend

Alle Nespresso Vertuo-machines staan mooi in je keuken, zijn eenvoudig te onderhouden en aan de Nespresso app te koppelen voor extra ondersteuning. In totaal zijn er meer dan 30 verschillende koffiecapsules voor Vertuo, dus je kunt steeds weer nieuwe smaken ontdekken. Met de Barista Creations kun je kiezen voor verschillende koffies, elk met een eigen karakter. Bijvoorbeeld voor de zoete en zachte Bianco Leggero of de intense Bianco Forte, die perfect samengaan met melk.

Of ontdek koffies met verschillende smaakjes, zoals de Vanilla Custard Pie, Caramel Cookie en Hazelino Muffin. Behalve de Barista Creations zijn ook de andere Nespresso cups voor de Vertuo machine lekker om te combineren met (plantaardige) melk. Zo trakteer je jezelf elke dag op de lekkerste koffie – gewoon in je eigen keuken.

In samenwerking met Nespresso

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.