Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 23 feb 2021
Leestijd: 4 minuten

7 Nederlandse influencers op Instagram om anno 2021 te volgen

Instagram staat tegenwoordig zo vol met influencers, dat je door de bikini’s het strand niet meer ziet. Maar wat zijn nu, anno 2021, de Nederlandse modellen om te volgen?

Er zijn mensen die badinerend doen over Instagram-influencers. Wij hebben juist bewondering. Tot de verbeelding sprekende foto’s en video’s delen is uitgegroeid tot een professie. Ze reizen de hele wereld over, vertoeven op de mooiste locaties en hebben tienduizenden zo niet miljoenen fans. Noem dat gerust oppervlakkig, zij weten wel beter.

Nederlandse bikini-influencers op Instagram

Maak kennis met vijf Nederlandse bikini-modellen om anno 2021 te volgen op Instagram. De Doutzen Kroesjes van deze wereld laten we buiten beschouwing, die kent iedereen wel. We stellen je voor aan Cindy Kimberly, Negin Mirsalehi, Robin Holzken, Lindsey van der Hoeven, Sharon Pieksma, Evy Markovits en Roosmarijn de Kok.

1. Cindy Kimberly

Niet de bekendste onder de Nederlandse influencers op Instagram, wel de populairste. Cindy Kimberly, geboren in Amsterdam en woonachtig in Spanje, werd ooit vanuit het niets ontdekt door Justin Bieber. Nu heeft ze 6,6 miljoen volgers op Instagram, en is ze ambassadeur van Rihanna’s lingeriemerk Savage x Fenty. Lees en bekijk hier meer over het bikini- en lingeriemodel.

2. Negin Mirsalehi

Negin Mirsalehi was een van de eerste grote Nederlandse influencers op Instagram, maar is inmiddels uitgegroeid tot zakenvrouw met een behoorlijk imperium. Zo heeft ze het merk Gisou opgezet. Een diepe buiging voor deze powervrouw.

3. Robin Holzken

Jawel, ook een Sports Illustrated Swimsuit Issue-model in dit rijtje Nederlandse bikini-influencers op Instagram. Niet de bekendste naam in Nederland, wel bekende opdrachtgevers. Naast haar werk voor Sports Illustrated sierde Robin Holzken al eens de over van L’officiel en deed ze campagnes voor grote merken als FAE.

4. Lindsey van der Hoeven

Scherpe Manners-lezers kennen Lindsey van der Hoeven nog van het Black Tape Project van designer Joel Alvarez. Op Instagram is het Rotterdamse model bekend als Linnebel. Ze doet campagnes voor merken als Ofrenda en Juan Trujillo, en is een vast gezicht in de FHM 500.

5. Sharon Pieksma

Door naar Sharon Pieksma, Miss Nederland 2019. Ze is de the girl next door, maar dan met net dat beetje extra. Wij zijn fan, net als haar 119.000 volgers op Instagram.

6. Evy Markovits

Een van de nieuwste Nederlandse bikini-influencers om te volgen is Evy Markovits. Het upcoming model timmert goed aan de weg bij steeds grotere merken. Hier gaan we nog meer van horen.

7. Roosmarijn de Kok

Om af te sluiten met een Victoria’s Angel. Nee, niet Doutzen Kroes of Romee Strijd, maar de onbekendere Roosmarijn de Kok. Ze is te zien geweest in campagnes van de grootste merken, maar haar naam is in Nederland niet zo bekend. Tot vandaag.

Bonus: Abbey Hoes

Abbey Hoes is een steengoede actrice, die we niet zo snel onder de Nederlandse bikini-influencers scharen. Het moge duidelijk zijn waarom ze een eervolle vermelding krijgt in deze lijst. Lees en bekijk hier meer.

Lips zet Instagram te kijk en moedigt seksuele expressie aan

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.