Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De dikste betaalbare custom bikes vind je bij Mutt Motorcycles

Custom bikes, wie is er niet gek op. Stiekem willen we allemaal wel een vette custom in onze garage hebben staan. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Je moet kunnen sleutelen en sommige zijn best prijzig. Gelukkig is er een oplossing. Dankzij Mutt Motorcycles rijd jij een betrouwbare en betaalbare custom bike.

Mutt zal je waarschijnlijk nog niet zo veel zeggen, maar daar komt nu verandering in. Dit is namelijk een Brits motormerk dat compacte, betrouwbare en betaalbare caferacers en scramblers produceert. Sinds mei 2021 importeert Black Flamingo Moto, opgericht door Arjan Van Den Boom en Paul Van Mondfrans (Ironwood Motorcycles), de toffe fietsen en krijg ook jij de kans om er één te bemachtigen.

Mutt Motorcycles is terug in de Benelux

Het concept van Mutt Motorcycles is eigenlijk heel simpel. Het zijn stoere en prachtige afgewerkte 125cc en 250cc motorfietsen die dezelfde looks hebben als brute custom bikes. Het leuke hieraan? Ze zijn betaalbaar, betrouwbaar en ook met het A1 rijbewijs te rijden. Kortom, shinen op een vette custom waar je zowat geen omkijken naar hebt. Ideaal voor in de stad of op mooie polder wegen.

Mutt Motorcycles custom bikes
Custom bikes van Mutt Motorcycles (Afbeelding: Mutt Motorcycles)

Wil je jouw motor nog unieker hebben? Binnenkort kan je een Mutt custom aanschaffen bij Black Flamingo Moto en nog verder customizen. Je krijgt de mogelijkheid om je nieuwe Mutt fiets even bij Ironwood naar binnen te rijden om hem zo nog unieker te maken.

Heel veel dikke modellen

De keuze is reuze bij Mutt Motorcycles. Met een groot assortiment aan customs zit er eigenlijk altijd wel een brute fiets voor je bij. Uiteraard laten we er ook een paar zien. De fietsen hieronder zijn onze favorieten.

Razorback 125CC

Mutt Motorcycles custom bikes
De Razorback 125CC (Afbeelding: Mutt Motorcycles)

RS-13 250CC

 

Mutt Motorcycles custom bikes
De RS-13 250CC (Afbeelding: Mutt Motorcycles)

Akita 250CC

Mutt Motorcycles custom bikes
De Akita 250CC (Afbeelding: Mutt Motorcycles)

 

Hilts 250CC

Mutt Motorcycles custom bikes
De Hilts 250CC (Afbeelding: Mutt Motorcycles)

Scherpe prijzen en veel plezier

De prijskaartjes zijn ook nog eens aangenaam. De prijzen van de 250cc liggen ongeveer op de 5.000 euro. De prijzen van de 125cc zijn met een vanafprijs van 4.250 euro iets lager. Meer informatie over het Britse motormerk en alle modellen vind je hier.

Kan jij geen genoeg krijgen van betaalbare custom bikes? Check dan ook deze brute fietsen. De goedkoopste tik je al vanaf 2.700 euro op de kop. Perfect voor een onvergetelijke zomer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.