Felix Decavel
Felix Decavel Entertainment 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Twee van ‘s werelds mooiste vrouwen geven elkaar het jawoord

Sorry jongens en meisjes, twee van de mooiste vrouwen ter wereld hebben elkaar vorige week het ja-woord gegeven. De tortelduifjes maakten kennis als vertegenwoordigers van Argentinië en Puerto Rico tijdens de Miss Grand International-verkiezing van 2020 maar hielden de relatie tot nu geheim.

Mariana Varela en Fabiola Valentin vielen met een top 10-plaats net niet in de prijzen tijdens de missverkiezing, maar daar zal het kersverse koppel geen tranen over laten. Of toch tenminste niet van verdriet. Abena Appiah uit de Verenigde Staten was namelijk niet de enige winnares van de editie van 2020. Ook Miss Argentinië (Varela) en Miss Puerto Rico (Valentin) zullen met zoete herinneringen terugkijken op de internationale verkiezing van de mooiste vrouwen op aarde.

Miss Argentinië en Miss Puerto Rico zeggen ‘ja’

In een Instagram-filmpje laten de twee weten de eeuwige liefde aan elkaar betuigd te hebben na hun relatie twee jaar geheim te houden.

“Na het besluit om onze relatie privé te houden, openen we nu onze armen voor jullie op deze speciale dag”, klinkt het bij het bruidspaar dat op 28 oktober van dit jaar in het huwelijksbootje gestapt is. Mariana Varela werkt tegenwoordig als professioneel model en heeft een diploma journalistiek en ook Fabiola Valentin is als model actief in de modewereld.

De Miss Grand International-verkiezing van 2022 werd overigens drie dagen voor het huwelijk gewonnen door Isabella Menin, de eerste Braziliaanse die de felbegeerde tiara mee naar huis mag nemen.

Blijkbaar vallen vrouwen uit de Lage Landen trouwens niet echt in de smaak bij de jury van de schoonheidswedstrijd. Van de acht Nederlandse deelnames hebben slechts drie dames het ooit tot de top 20 geschopt. De mooiste Belgische vrouwen daarentegen zijn zelfs nog nooit voorbij de eerste ronde geraakt. Dan maar naar Zuid-Amerika verhuizen, horen we je denken? Nee hoor. Maak kennis met de Nederlandse ‘Miss Earth’ of Julia Sinning, Miss Nederland uit 2021.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.