Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 30 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met Julia Sinning, de kersverse Miss Nederland 2021

Hierbij stellen we je voor aan Julia Sinning, die zich sinds gisteren Miss Nederland 2021 mag noemen.

De 24-jarige Amsterdamse mag Nederland in december vertegenwoordigen tijdens de internationale verkiezing Miss Universe 2021. Hier gaan we nog veel van horen en zien.

Miss Nederland 2021

Er zijn mensen die vinden dat missverkiezingen niet meer van deze tijd zijn, anderen noemen dat vertrutting. Wij behoren tot de laatste categorie, ook wat betreft de Mister World-verkiezing. Dat gezegd hebbende: maak kennis met Julia Sinning, de mooiste vrouw van Nederland op dit moment. Ze is gekroond door Denise Speelman, de winnares van vorig jaar.

julia sinning, miss nederland 2021, foto's, bikini, denise speelman
Julia Sinning wordt gekroond tot Miss Nederland 2021 door Denise Speelman, de winnaar van vorig jaar (Afbeelding: ANP)

β€œEen prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien”, zo luidde het oordeel van de jury. Om er nog een paar containerbegrippen aan toe te voegen. β€œEen lekkere stoere meid, die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek aanspreekt.” De kersverse Miss Nederland 2021 is nog student en heeft de ambitie om naast haar modellenwerk ook te acteren. Ze volgt niet voor niets een opleiding aan de Film Actors Academy (faaam) in Amsterdam. Wellicht ken je Julia Sinning ook al van haar deelname aan The Bachelor.

Julia Sinning op Instagram

Doel van haar deelname was om β€œhet perfecte plaatje” te veranderen en te streven naar een minder gelikt schoonheidsideaal. Hoe dat in het dagelijkse leven tot uiting komt, zie je op Instagram. Tijdens de verkiezing voor Miss Nederland is de bikini-shoot weer terug, en op Instagram gaat Julia Sinning daar vrolijk verder mee. Mocht je het jezelf afvragen: op de onderste foto staat ze in het midden.

De verkiezing vond op 29 augustus plaats in Studio 21 in Hilversum. Julia Sinning schaart zich in een illuster rijtje. Maak ook kennis met Sharon Pieksma, die in 2019 werd verkozen tot Miss Nederland.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.