Redactie
Redactie Films & Series 27 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Foto’s: Marisa Papen en haar Playboy shoot met Ana Dias

Marisa Papen is een Belgisch model en zonder enige vorm van twijfel de meest blote vrouw op Instagram. Deze maand is ze te zien in de Nederlandse Playboy met een pikante shoot en eerder was ze al te zien in de Portugese Playboy. Fotografe van beide shoots: de inmiddels legendarische Ana Dias.

Marisa Papen werd dit jaar de eerste Belgische dame die naakt op de cover van de Amerikaanse Playboy verscheen. Ja, ook daar zijn ze weer een beetje terug aan het schuiven naar de oorspronkelijke traditie. Dat Marisa Papen geen moeite heeft meet naakt, zie je op haar Instagram-account, waar ze al jaren de grenzen van het toelaatbare opzoekt. Onlangs werd een van haar Playboy-foto’s nog verwijderd, die ze da dag erna opnieuw postte met iets meer censuur.

Marisa Papen en haar Playboy shoot met Ana Dias

Ana Dias is een Portugese fotografe die al sinds jaar en dag voor Playboy fotografeert. “Een droombaan. Ik werk met de mooiste modellen en kom overal op de wereld”, zegt ze in dit interview. De shoot met Marisa Papen die nu in de Nederlandse Playboy is te zien is al eventjes geleden geproduceerd op de Bahama’s. Maar dat maakt de foto’s er niet minder om, kunnen we je vertellen. Je ziet ook recentere foto’s uit de Portugese editie.

Goodmorning, this pic was removed yesterday, I am posting it again today better censored. Thank you 70k supporters and thanks @anadiasphotography for this beautiful shot @playboy_nl ? – Full pic in bio –

11.8k Likes, 231 Comments – MARISA PAPEN (@marisapapen_for_real_) on Instagram: “Goodmorning, this pic was removed yesterday, I am posting it again today better censored. Thank you…”

Dressed in quadrillion grains of sand ? An unique shot by an unique photographer ?@anadiasphotography for @playboymx

10.3k Likes, 199 Comments – MARISA PAPEN (@marisapapen_for_real_) on Instagram: “Dressed in quadrillion grains of sand ? An unique shot by an unique photographer…”

Sunning ?? @anadiasphotography

7,756 Likes, 122 Comments – MARISA PAPEN (@marisapapen_for_real_) on Instagram: “Sunning ?? @anadiasphotography”

Morning ? ? @anadiasphotography @playboyportugalmagazine

5,627 Likes, 117 Comments – MARISA PAPEN (@marisapapen_for_real_) on Instagram: “Morning ? ? @anadiasphotography @playboyportugalmagazine”

? shot @anadiasphotography

5,024 Likes, 105 Comments – MARISA PAPEN (@marisapapen_for_real_) on Instagram: “? shot @anadiasphotography”

Gravity is the best censor ? ? @anadiasphotography

10.5k Likes, 190 Comments – MARISA PAPEN (@marisapapen_for_real_) on Instagram: “Gravity is the best censor ? ? @anadiasphotography”

NEW cover story for @playboy_nl ❤️ @marisapapen_for_real_ @marisapapen_fans

2,988 Likes, 38 Comments – Ana Dias (@anadiasphotography) on Instagram: “NEW cover story for @playboy_nl ❤️ @marisapapen_for_real_ @marisapapen_fans”

“Naaktheid hoeft helemaal niet seksueel te zijn. Dat willen we met deze shoot in Playboy duidelijk maken”, zegt Marisa Papen in het interview. “In de meeste delen van de wereld worden seksuele minderheden nog altijd gediscrimineerd”, vervolgt ze. En zo is het natuurlijk ook. Verder lees je in het septembernummer een interview met Peter Pannenkoek, Maarten Spanjer en Sylvester Stallone. De laatste in dat rijtje interviewden wij onlangs ook. Dat interview lees je hier.

?Check ook: Foto’s: Romy Monteiro in bikini is alles wat je vandaag nodig hebt

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.