Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 30 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Foto’s: Kylie Jenner uit de kleren voor shoot in Playboy

Halfzus Kim Kardashian ging haar in 2007 al voor, nu is het de beurt aan Kylie Jenner. De 22-jarige socialite is uit de kleren gegaan voor Playboy en de eerste foto’s zijn gedeeld.

‘Hollywood’s new sex star takes it all off’, prijkt op de cover van het kerstnummer van de Amerikaanse Playboy in 2007. Dit was ook het jaar dat Kim Kardashian op dubieuze wijze definitief doorbrak. Juist, dankzij een sex tape. Nu zijn het andere tijden. Bij de Amerikaanse Playboy draait het niet meer om naakt, al lijkt het magazine dat in 1953 werd opgericht door Hugh Hefner op dat vlak weer een beetje bij te draaien. Zo is Kylie Jenner volledig uit de kleren gegaan, zij het op een stijlvollere manier dan Kim Kardashian in 2007.

Foto’s: Kylie Jenner in Playboy

In 2006 verscheen de Nederlandse schrijfster Heleen van Royen in de Nederlandse Playboy en tot onze grote schrik zagen we haar toenmalige man Ton van Royen ook op een foto staan. Iets vergelijkbaars zien we nu in de shoot met Kylie Jenner, waarin haar vriend Travis Scott is te zien. Gelukkig wat minder pontificaal dan Ton van Royen destijds. Vooral het interview is met de twee samen, in de shoot speelt de rapper een klein bijrolletje. Bekijk hieronder een compilatie van de foto’s uit de shoot.

Toch moeten we Travis Scott een schouderklopje geven, te weten dat hij de shoot heeft geproduceerd. De shoot en het interview vind je terug in The Pleasure Issue – Fall 2019 editie die je hier bestelt. “Ik had nooit verwacht dat ik in mijn leven zou poseren voor Playboy, maar ben altijd fan geweest van de covers. De nieuwe creatieve inslag van het magazine spreekt me erg aan”, zegt Kylie Jenner in het interview, waarvan je de preview hier leest.

?? Check hier de meest recente Playboy-shoot met de Belgische Marisa Papen

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.