Robert Kroes
Robert Kroes Geld & Carrière 27 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuw! Manners koersverwachting: een vooruitblik op investeren

Wie droomt er niet van financieel onafhankelijk zijn? Vraag is natuurlijk hoe je dat kunt bereiken. In een tijd dat ‘side hustles’ populairder zijn dan ooit en sparen vaak geld kost nemen Manners en koersverwachting.com je vanaf volgende week mee in de wereld van investeren.

Investeren of beleggen wordt steeds populairder. Om jou te helpen bij jouw onderzoek naar investeren nemen wij je mee in deze wereld. We gaan de koersverwachtingen bekijken en duiken ook in de wereld achter de koersverwachting. Dit kun je verwachten.

Manners investeert op zaterdag in de komende week: koersverwachting

Vanaf volgende week bespreekt Manners iedere week de koersverwachtingen voor de komende week. We kijken elke zaterdag vooruit naar de weekverwachting voor de belangrijkste beleggingsmarkten:

  • aandelen & obligaties;
  • Goud, zilver en andere grondstoffen;
  • (Crypto)valuta;
  • special

In de rubriek ‘special’ bespreken we elke zaterdag een opvallend nieuwsbericht over andere investeringen. Zo laten we je zien hoeveel mogelijkheden er zijn om een bijverdienste te creëren met verantwoord investeren. Wil je wel wat meer geld overhouden, maar niet investeren? Dan vind je misschien inspiratie in deze 10 side hustles.

Manners investeert op maandag in kennis: achter de koersverwachting

Ook duiken we vanaf maandag elke week achter de koersverwachting. Veel mensen zijn namelijk niet bekend met de wereld van investeren. Aan het begin van de week kijken we in onze bijdrage ‘achter de koersverwachting’ mee in de wereld van investeren. Waar moet je op letten en welke lessen behoeden je voor onnodige risico’s? In achter de koersverwachting kijken we verder.

Natuurlijk valt er veel meer te leren dan wij in een wekelijkse bijdrage kunnen bespreken. Daarom selecteerden wij al eerder deze 7 onmisbare boeken voor beginnende beleggers.

Manners koersverwachting is geen financieel advies

Zoals we zullen zien op de maandagen is investeren voor iedereen anders en afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak daarom altijd op rationele gronden de afweging of investeren geschikt voor jou is. Als je daarvan overtuigd bent is het belangrijk om jouw eigen onderzoek te doen naar het soort investering en de investeringsstrategie die daarbij past. Daarom geven wij geen financieel advies en hopen wij dat onze bijdragen jou helpen bij jouw eigen onderzoek.

Meer weten over investeren?

De bijdragen ‘koersverwachting’ en ‘achter de koersverwachting’ komen tot stand in samenwerking met onze onafhankelijke partner koersverwachting.com. Zij bieden elke dag het laatste nieuws over koersverwachtingen en investeringen. In onze rubriek ‘money & career‘ zie je al onze artikelen over geldzaken en werk. Tot slot vind je bij onze vrienden van WANT.nl dagelijks de laatste updates over Bitcoin en andere cryptocurrency.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.