Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 27 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

3 unieke en betaalbare custom bikes vanaf 6.900 euro

Daar zijn ze weer: de drie bruutste betaalbare custom bikes van de week. De goedkoopste van het stel koop je al voor 6.900 euro. Snel bij zijn.

Het motorseizoen is begonnen, en dan kijk je stiekem toch altijd even naar een nieuwe tweewieler. Dit weekend heb je de keuze uit twee Japanse custom bikes en een Amerikaan. Check deze Honda, Yamaha en Harley Davidson.

1. Harley-Davidson XLCR Caferacer uit 1990 (6.900 euro)

Altijd al een unieke Harley-Davidson willen rijden? Dan is dit je kans. Deze puntgave Harley is een ode aan de klassieke XLCR, die tussen 1977 en 1979 is gebouwd. De custom bike is dan ook met veel zorg en perfectie gebouwd. Hij heeft unieke caféracer-elementen, zoals de kuip, scherpe lijnen en een iconisch V-Twin blok. Motorisch is hij in orde en de tweewieler heeft een zacht prijsje van 6.900 euro. Je hoeft hem alleen nog even uit België te halen. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6900 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

2. Honda CB 750 Nighthawk uit 1982 (8.500 euro)

Door naar de Japanse custom bikes. Deze Honda CB 750 Nighthawk, die oorspronkelijk uit Canada komt, is onlangs volledig omgebouwd tot caféracer en het resultaat mag er zijn. De motor heeft een nieuwe mooie zwarte lak, een gaaf zadel, nieuwe knipperlichten en hij heeft een goede poetsbeurt gehad. Hij kost je 8.500 euro, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6900 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

3. Yamaha XV750 Virago ‘Chiefpep No. 2’ (7.490 euro)

De parel onder deze drie custom bikes is naar onze mening deze Yamaha XV750 Virago. Onderhanden genomen door Chiefpep. Hij heeft unieke voorvorken, Diversion 900-wielen, twee brute uitlaten met handgemaakte uitlaatbochten en een paintjob die zijn weerga niet snel vindt. Voor maar 7.490 euro heb je de motor van je dromen. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6900 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

Meer betaalbare custom bikes

Kun jij geen genoeg krijgen van custom bikes en heb je de perfecte caféracer nog niet gevonden? Check dan deze drie custom bikes waarvan de duurste maar 7.000 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.