Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Bikes 10 jan 2021

Drie brute en betaalbare custom bikes vanaf 3.500 euro

Ook in 2021 gaan we vrolijk verder met onze jacht naar (betaalbare) custom bikes. Ook nu moet je er weer snel bij zijn, want de goedkoopste van dit stel koop je al voor 3.500 euro.

Je hebt na de eerste week van dit jaar keuze uit drie brute custom bikes. Check deze twee Yamaha’s en een stijlvolle BMW, die je voor een leuke prijs op de kop tikt.

1. Yamaha XS Brat Caféracer uit 1982 (3.500 euro)

Het eerste exemplaar van de drie custom bikes is tevens de goedkoopste. Is hij daardoor minder dan de rest? Nee, zeker niet. Deze Yamaha XS Brat Caféracer is een heerlijke eyecatcher, waar heel veel liefde in is gestopt. De motor heeft strakke lijnen, nieuwe lak, een nieuw zadel, een clip-on stuur en brute velgen. Motorisch is de fiets in orde, zodat jij er weer lang tegenaan kan. Zijn prijs is zacht, hij kost maar 3.500 euro. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 7000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Yamaha XS750 Caféracer uit 1978 (5.950 euro)

Ga jij alleen maar voor custom bikes die ooit een award hebben gewonnen, dan is dit een mooie optie voor je. We hebben een wonderschone Yamaha XS750 Caféracer uit 1978 voor je klaar staan. Deze prachtige custom is opnieuw ontworpen en zorgvuldig verbouwd. Van het blok tot aan het frame is alles aangepast. Het gave aan de fiets zijn de gouden en houten details, die prachtig matchen met de groene lak. Deze ‘Yammy’ heeft zowel op de MotorBeurs Utrecht als op de Bigtwin Show Houten de eerste prijs voor mooiste custom gewonnen. Zie jij jezelf al cruisen op deze machine aankomende zomer? Hij kost nog geen 6.000 euro, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 7000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. BMW R75/5 Bratstyle uit 1971 (6.500 euro)

Naast twee Japanse custom bikes ook nog een Duitser. Deze prestigieuze BMW R75/5 uit 1971 is in 2012 omgebouwd door Moto Adonis en de kwaliteit druipt ervan af. De klassieker is voorzien van een prachtige zwart/rode paintjob, gaaf zadel, nieuwe verlichting en twee brute megaton-dempers. Motorisch is de Duitse custom bike in orde en klaar voor een prachtig motorseizoen. Hij kost je maar 6.500 euro en staat te koop bij Moto Adonis. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 7000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Benieuwd naar de lekkerste custom bikes van 2020

2020 zat voor ons vol met unieke en onwijs dikke custom bikes. Daarom hebben wij de vijf lekkerste fietsen voor je op een rijtje gezet. Je checkt ze hier.

Reageer op artikel:
Drie brute en betaalbare custom bikes vanaf 3.500 euro
Sluiten