Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 31 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

De 5 lekkerste custom bikes van 2020, met Arjan Van Den Boom voorop

Zoals jullie weten hebben wij in 2020 ons best gedaan om zoveel mogelijk dikke custom bikes aan jullie voor te stellen. Het einde van het jaar nadert, dus blikken we watertandend terug op de vijf lekkerste custom bikes van 2020.

De 5 dikste custom bikes van 2020

Geniet nog even mee van deze vijf prachtige custom bikes. Van Gallery Aaldering, Deus Ex Machina tot aan Arjen Van Den Boom, de dikste bikes komen voorbij. Pas op, je likt er je vingers bij af.

De eerste van de 5 custom bikes: Gallery Aaldering: Honda CX500 uit 1979

De naam Gallery Aaldering ziet de oplettende lezer vast wel eens voorbij komen in onze ‘Droom Occasion’ rubriek. Het leuke is dat je ook voor je droom motor bij de Gallery terecht kan. Deze puntgave Honda CX500 is zo’n voorbeeld. Deze heerlijke caferacer is bijzonder scherp omgebouwd, heeft een mooie lak en een echte caféracer uitstraling. Het leuke hij staat nog te koop en kost je maar 6.950 euro. Je koopt het hier.

Honda CX500 Caferacer 1979
Afbeelding: Gallery Aaldering

Ironwood Custom Motorcycles: BMW R1250 GS genaamd The Dominator

De bijzonderste creatie van 2020 staat dit jaar op naam van Arjan Van Den Boom en zijn kameraden van Ironwood Custom Motorcycles. Zij kregen namelijk de opdracht van BMW om wat unieks te doen met een BMW R1250 GS voor de MotorBeurs Utrecht. Dat is de mannen gelukt. Zij hebben de imposante GS om weten te bouwen tot een futuristische custom bike die zo in de film Tron had kunnen fungeren. Over deze gave creatie kunnen we nog uren praten, maar daarvoor verwijzen we je door naar ons artikel. Het is in ieder geval één van de gaafste custom bikes van 2020.

Arjan van den Boom BMW R1250 GS custom bike
Afbeelding: BMW/ Ironwood customs

Ducati Futuri RC900 uit 1999

Nog een gave creatie van Nederlandse bodem is de Ducati Futuri RC900. Deze unieke Italiaan heeft wat weg van de custom bike die Arjan Van Den Boom heeft gemaakt en dat is niet gek. Deze Ducati beschikt over een prachtig naked design waarin het gele frame mooi uitspringt. Voor de stijl heeft de ‘Duuc’ een gaaf clip on stuur, mooi led licht en twee dikke Akrapovich uitlaten. Hier het hele bouwproces terug lezen. Ons artikel lees je hier.

drie brute custom bikes
Afbeelding: Caféracerwebshop.com

Deus Ex Machina Honda CRF250

Zoals jullie weten zijn wij groot fan van de creaties van Deus Ex Machina. Ook dit jaar waren de mannen van Deus Customs weer lekker op dreef. Een van die lekkere custom bikes was de Honda CFR250 wat de ultieme zomerfiets is. Hij lijkt enorm vintage, maar dat is hij helemaal niet. De mannen van Deus hebben een gloednieuwe Honda CRF250 Rally omgebouwd tot brute Bali cruiser. De Honda kreeg een nieuwe frame, een paintjob, Deus details, een cross stuur en een surfboard houder. Meer lezen over de Honda doe je hier.

Deus Ex Machina Honda CRF 250 Rally custom bike
Afbeelding: Deus Ex Machina Indonesia

Deus Ex Machina Zero SR/S

We sluiten af met een hele bijzondere custom bike. Wij durven te zeggen dat dit de aller eerste elektrische custom bike is, in ieder geval van Deus Ex Machina. De mannen van Deus Customs bouwde namelijk een Zero SR/R om tot klassieke ‘elektro’ racer. Zo kreeg de Zero een nieuwe body, carbon spaakvelgen, een clip on stuur, een zwevend zadel en unieke Deus tekeningen. Mocht elektrisch rijden populair worden dan zou dit een mooi voorbeeld zijn. Meer lezen over de Zero SR/S doe je hier.

Elektrische custom bike Zero Deus Ex Machina
Afbeelding: Deus Ex Machina

De lekkerste custom bikes van vorig jaar

Kan jij geen genoeg krijgen van custom bikes? Check hier dan de lekkerste customs van vorig jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 5 lekkerste custom bikes van 2020, met Arjan Van Den Boom voorop
Sluiten