Coen Grutters
Coen Grutters Architectuur 25 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Luxe mini-villa staat voor een habbekrats te koop op Funda

Groots wonen in een kleine villa. Dat kan in deze vrijstaande woning die nu voor relatief weinig geld op Funda aangeboden wordt.

Voor de meeste villa’s geldt dat er een gigantisch prijskaartje aan hangt. Toch bestaan er luxe en riante woningen waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Denk aan dit pareltje voor nog geen drie ton.

Mini-villa met een mini-prijs

Nog goedkoper is het huis dat we vandaag behandelen. De bungalow is vorig jaar gebouwd en staat voor slechts 292.000 euro te koop. Fors minder dan de gemiddelde huizenprijs, die nog altijd ten noorden van de 400.000 euro ligt.

mini-villa huis woning te koop funda goedkoop betaalbaar
(Afbeelding: Makelaardij OLAV Veldhuizen B.V.)

De Funda-woning is zo vriendelijk geprijsd dankzij zijn compacte formaat. Het woonoppervlak bedraagt slechts 74 vierkante meter. Het perceel zelf is met 354 vierkante meter een hele tik groter en dus kun je genieten van een royale achtertuin.

Wonen in een recreatiepark

In die achtertuin vind je een ingegraven trampoline, ideaal voor de kids. Die vermaken zich sowieso wel, aangezien er genoeg te doen is in de omgeving. Het Funda-huis staat namelijk in recreatiepark Heezerenbosch dat net onder Eindhoven ligt. Op het park kun je onder meer midgetgolfen, volleyballen en zwemmen. Dat kost wel wat, per jaar betaal je 1.300 euro aan parkkosten.

Hoewel de luxe bungalow in een recreatiepark staat, heeft het huis wel een woonbestemming. Mocht je nog twijfelen aan het villa-gedeelte van dit verhaal, dan is er een ligbad, vloerverwarming in het hele huis en overkapping om je te overtuigen. Daarnaast heeft de woning twee slaapkamers, een berging in de achtertuin en een fraaie keuken.

Betaalbare Funda-alternatieven

Zoek je toch iets meer woonruimte, dan vind je aan de andere kant van het land een enorme woning met privécafé, voor minder dan de gemiddelde huizenprijs. Zelfs in de buurt van Amsterdam vind je een betaalbare villa, al krijg je dan wel te maken met een stinkende buurman.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.