Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 21 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Black Friday bij Bol en Amazon: de 8 tofste LEGO-aanbiedingen

Black Friday is dit jaar extra vroeg van start gegaan! Bol.com en Amazon zijn met LEGO-deals aan het strooien. We zetten de acht scherpste aanbiedingen voor je op een rijtje.

Officieel is het vrijdag pas echt Black Friday, maar menig (web)winkel is al weken met deals aan het strooien. Heel november is Black Friday geworden.

Black Friday: LEGO-deals bij Bol en Amazon

Dat betekent dat je nu al scherpe aanbiedingen kunt vinden. Of het nou om een nieuwe wasmachine of toffe sneakers gaat. Ook LEGO-fans kunnen dit jaar flink besparen op sets. Dat is anno nu een extra grote verschilmaker, gezien het merk zijn prijzen dit jaar stevig verhoogde.

Vooral Bol.com en Amazon hebben al een flink aantal LEGO-deals online staan voor Black Friday. We zetten onze favoriete acht aanbiedingen voor je op een rijtje. Voor de complete lijst met aanbiedingen van Bol klik je hier. Amazon heeft hier alle LEGO-deals voor je verzameld.

LEGO 76218 Marvel Sanctum Sanctorum

We trappen af met Bol. Daar kun je nu één van de tofste Marvel-sets van de afgelopen jaren met flinke korting scoren: het Sanctum Sanctorum, bekend uit de Dr. Strange-films. Het omvangrijke gebouw sluit naadloos aan op de andere modulaire gebouwen van LEGO. De bijgeleverde superhelden zorgen toch nog voor een filmisch sausje.

Nu tijdelijk 167,19 euro

Nieuw in augustus: 10 toffe LEGO-sets voor volwassenen die je wilt scoren
💸 (Afbeelding: LEGO)

LEGO 76398 Harry Potter Ziekenhuisvleugel

Op naar de volgende megafranchise: Harry Potter. In afwachting van de aankomende nieuwe films kun je alvast in the mood komen met een afgeprijsde set. Dan hebben we het over de ziekenhuisvleugel van Zweinstein, bekend uit de boeken en films. Menig minderjarig tovenaar belandde er immers na een confrontatie met Voldemort of andere gevaren. Best wel f*cked up, als je erover nadenkt.

Nu tijdelijk 31,59 euro

LEGO Bol.com Amazon Black Friday aanbiedingen
(Afbeelding: LEGO)

LEGO 75325 Star Wars N-1 Starfighter

Nu we toch met een rijtje filmfranchises bezig zijn: je kunt de opgelapte N-1 Starfighter uit The Book of Boba Fett gaan bouwen tijdens de feestdagen. Oftewel: het moment dat Din Djarin en Grogu compleet die serie hijackten. Ach, ons hoor je niet klagen. Op naar seizoen drie van The Mandalorian!

Nu tijdelijk 39,99 euro

LEGO Bol.com Amazon Black Friday aanbiedingen
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Star Wars-helmen

Over Star Wars gesproken: je kunt nu zowel de helm van Din Djarin als Luke Skywalker nabouwen voor een vriendelijk prijsje. Het resultaat zet je op de bijgeleverde stolp, waardoor het museumstukjes lijken die niet misstaan op je bureau of in de boekenkast. Een perfect kerstcadeautje voor de volwassen Star Wars-fan!

Nu tijdelijk 43,59 euro en 39,99 euro

LEGO Bol.com Amazon Black Friday aanbiedingen
(Afbeelding: LEGO)

LEGO 76191 Marvel Infinity Gauntlet

Amazon gaat nog verder dan Bol.com. Zo kun je de iconische infinity Gauntlet uit Infinity War en Endgame nu met maar liefst 44 procent korting scoren! Daarvoor krijg je een imposante replica van de handschoen, die je met veel creatieve vrijheid kunt poseren. Ja, ook de klassieke middelvinger behoort tot je opties.

Nu tijdelijk 50,39 euro

6 nieuwe LEGO Marvel-sets onthuld: must-have Infinity Gauntlet en meer Bol.com koeting
🎁 (Afbeelding: LEGO)

LEGO 10698 Classic Creatieve Grote Opbergdoos

Leuk al die gedetailleerde sets voor volwassenen, maar soms wil je ook je eigen creativiteit de ruimte geven. Dan is een flinke doos met basisteentjes een top-aanvulling op je LEGO-collectie. Gelukkig heeft Amazon voor Black Friday precies zo’n set in de aanbieding. Koop er meerdere en je kunt de feestdagen eindeloos bouwende doorbrengen.

Nu tijdelijk 31,79 euro

LEGO Bol.com Amazon Black Friday aanbiedingen
(Afbeelding: LEGO)

LEGO 21319 Ideas Friends Central Perk

Friends-fans, opgelet! De iconische sitcom is net zoals Seinfeld omgetoverd tot een LEGO-set, die je nu ook nog eens met korting kunt scoren dankzij Black Friday. Met ‎1070 steentjes bouw je het iconische café na waarin Ross, Chandler, Rachel en Phoebe een groot deel van de langlopende serie doorbrengen.

Nu tijdelijk 59,99 euro

LEGO 10280 Icons Bloemenboeket

We sluiten af met een bloemetje. De razend populaire lijn van LEGO is flink afgeprijsd, met dit kleurrijke boeket als hoogtepunt. Een perfect cadeautje voor tijdens Sinterklaas of kerst, of om je eigen huis op te fleuren voor de feestdagen. Dit boeket haalt 2023 tenminste. Dat kun je van echte bloemen niet zeggen.

Nu tijdelijk 39,99 euro

LEGO Bol.com Amazon Black Friday aanbiedingen
(Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.