Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 26 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Larsa Pippen entert OnlyFans en de timing is opmerkelijk

Larsa Pippen heeft een account geopend op het soft-erotische platform OnlyFans. De timing is enigszins dubieus, maar dat boeit de ex-vrouw van NBA-legende Scottie Pippen niet. “Het kan me niet schelen wat iedereen zegt.”

OnlyFans is een zogeheten content subscription service. Fans betalen beroemdheden of andere mensen voor uiteenlopende content. Deze content wordt niet gecensureerd, zoals bij Instagram wel het geval is. Bella Thorne en Cardi B zijn voorlopers op dit soft-erotische platform, dat overigens ook ruimte biedt voor niet-erotische content. Feit is dat er miljoenen mee te verdienen zijn, zoals je in dit artikel leest.

Larsa Pippen naar OnlyFans

Of het de 46-jarige Larsa Pippen om de miljoenen te doen is, lijkt niet echt aannemelijk. Het voormalige model en The Real Housewives of Miami-ster heeft een geschat vermogen van 10 tot 14 miljoen dollar. Wel staat ze graag in de picture, al was de aandacht tijdens de afgelopen weken wat minder positief. Wellicht wil ze met haar account op OnlyFans daarin verandering brengen.

Sinds de scheiding met Chicago Bulls-icoon Scottie Pippen heeft Larsa Pippen verschillende relaties gehad met bekende en al dan niet bezette basketballers. De meest recente affaire was met Minnesota Timberwolves-ster Malik Beasley, die alweer voorbij schijnt te zijn. Saillant detail: deze basketballer had een relatie met Montana Yao, en op dit moment is er een ordinaire publiekelijke rel gaande tussen beide dames, die elkaar voor van alles uitmaken.

‘Achter de schermen van mijn wilde leven’

En ja, in het heetst van de strijd onthult Larsa Pippen haar OnlyFans-account, om maar een bruggetje te maken. “Het kan me niet schelen wat iedereen zegt. Elke vrouw kan liefhebben en leven volgens haar eigen voorwaarden”, aldus de ex-vrouw van Scottie Pippen, die dankzij Netflix-docu The Last Dance ook een held is onder de jongere generatie.

Mexicaanse Helga van Leur laat het kwik stijgen op OnlyFans

“Welkom bij mijn OnlyFans. Voor fans een leuke manier om mijn ware ik te leren kennen. Voor mij een manier om één op één te communiceren met mijn echte fans. Kijk achter de schermen van mijn wilde leven, ik pronk met mijn persoonlijke favoriete badpakken en lingerie. Neem deel aan live chats en persoonlijke DM’s, waar we met elkaar kunnen praten. Ik wil vrouwen over de hele wereld laten zien, waar ze ook zijn in het leven, dat ze sexy en succesvol kunnen zijn. Abonneer je op mijn pagina.” Bekijk hieronder wat je ongeveer kunt verwachten, maar dan dus ongecensureerd.

De oversized pakken en 90’s outfits van Michael Jordan in The Last Dance

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.