Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 15 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian is de nieuwe Batman dankzij briljante fan-art

Wat had Kim Kardashian in hemelsnaam aan naar het Met Gala 2021? Was het een statement of een verkapte sollicitatie als Batman of Catwoman?

De look van Kim Kardashian (of haar body double) gaan we de komende decennia in ieder geval niet vergeten. Verwacht veel varianten, copycats en Photoshop-pret. Het beste tot nu toe komt uit de vingers van fotograaf, grafisch ontwerper en kunstenaar BossLogic.

Kim Kardashian tijdens het Met Gala 2021

Het Met Gala is een jaarlijkse fundraiser van het Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in New York City. Artiesten, ontwerpers en beroemdheden komen traditiegetrouw dan bij elkaar om hun liefde voor mode te vieren. Die liefde komt tot uiting middels bizarre outfits en sexy jurken en sommigen slaan daar een beetje in door. Niet zo gek dat dit jaar de link met Batman werd gelegd.

kim kardashian, batman, met gala 2021, photoshop, cape, portrait
Kim Kardashian tijdens het Met Gala 2021 (Afbeelding: AFP)

Kim Kardashian verscheen geheel in het zwart op de rode loper, en dan ook echt in het geheel. Van top tot teen was ze bedekt in een zwarte stof en daarbij droeg ze een cape. Wij vroegen ons af hoe ze haar champagne en de serveerde hapjes naar binnen werkte tijdens het Met Gala 2021, terwijl BossLogic direct zijn kunstenaarsbrein liet spreken.

De nieuwe Batman

De creatieve ontwerper kon de look van Kim Kardashian niet los zien van de serie Batman Beyond, die van 1998 tot 2001 liep. Zie hier zijn briljante inhaker.

Over de nieuwe Batman gesproken: check de duistere trailer van de naderende film met Robert Pattinson in de rol van het titelpersonage. En maak hier kennis met de nieuwe Catwoman, die voor alle duidelijkheid niet wordt gespeeld door Kim Kardashian, maar door Zoë Kravitz.

Met Gala 2021

Bekijk hier de beste en meest bizarre rode loper-looks tijdens het Met Gala 2021, waar behoorlijk wat beroemdheden aanwezig waren. Lees in dit artikel waarom juist ook veel celebs schitterden van afwezigheid.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.