Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 27 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Keanu Reeves bevestigt status met dankbare gift na John Wick 4

Keanu Reeves heeft zijn status als ‘meest lieve acteur in Hollywood’ nog maar eens onderstreept. Om het stuntcrew van John Wick: Chapter 4 te bedanken, gaf hij de stuntmannen een gepersonaliseerde Rolex Submarine.

Het internet staat vol met vertederende verhalen over Keanu Reeves, die ondanks zijn geschatte vermogen van 300 miljoen dollar nog gewoon met de metro reist. De acteur is wars van diva-gedrag en zou te goed zijn voor deze wereld. In dit artikel lees je waarom. Zie de Rolex die hij cadeau gaf dan ook absoluut niet als patserig gedrag. Hij geeft zijn geld nou eenmaal liever uit aan anderen dan aan zichzelf.

Keanu Reeves bedankt stuntteam met unieke Rolex Submarine

Nee, Keanu Reeves kwam zelf niet naar buiten met het bedankje, dat is het laatste wat hij zou doen. Maar de stuntmannen van John Wick: Chapter 4 konden hun blijdschap niet verbloemen, en zo verscheen de unieke gift toch op Instagram.

Het stuntteam van John Wick: Chapter 4 bestaat uit Bruce Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo and Li Qiang. Keanu Reeves nodigde ze na de opnames uit voor een etentje in het Parijse restaurant Bistrot Paul Bert. Daar gaf hij ze allemaal een Rolex Submarine, met daarin een persoonlijke boodschap gegraveerd. “The John Wick Five”, staat in alle horloges gegraveerd, doelend op het stuntteam, inclusief de hoofdrolspeler zelf. “Jeremy / Thank You / Keanu / JW4 / 2021”, staat daaronder. En zo heeft iedere stuntman zijn persoonlijke horloge.

John Wick: Chapter 4

Aanvankelijk stond de première van John Wick: Chapter 4 gepland op 21 mei 2021. Maar door de pandemie is die uitgesteld tot 27 mei 2022. Wees gerust, dit jaar is Keanu Reeves wel al in de bioscoop te zien met die andere franchise waarvan hij het gezicht is. Lees en bekijk hier meer over The Matrix 4.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.