Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 15 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Het zusje van Kate Moss en haar statements op Instagram

Lottie Moss, het zusje van het wereldberoemde model Kate Moss, was not amused toen Emily Ratajkowski een naaktfoto en topless foto’s deelde op Instagram. Niet vanwege het naakt, maar omdat het sociale medium volgens haar met twee maten meet.

Waar Kate Moss een high-end fashionmodel was, is haar zusje Lottie meer van het pikante werk. Zo is ze een van de populairste persoonlijkheden op OnlyFans, en op Instagram zoekt ze de grenzen van het toelaatbare op.

‘Emily Ratajkowski mag wel naakt, OnlyFans-dames niet’

Het punt van Lottie Moss is duidelijk. “Als topmodellen als Emily Ratajkowski naakt verschijnen, doet Instagram niks. Als OnlyFans-meisjes zoiets posten, wordt het verwijderd.” Heeft ze in principe een punt, waarover je hier meer leest.

lottie moss, zusje van kate moss, emily ratajkowski, naakt, onlyfans
(Afbeelding: instagram.com/lottiemossxo)

Het zusje van Kate Moss voegt eraan toe dat het niets persoonlijks is richting Emily Ratajkowski. “Geen haat naar haar, ik wilde het gewoon kwijt.”

Lottie Moss tart Instagram

Het is overigens niet geheel verrassend dat er wel eens foto’s van Lottie worden verwijderd. Ze gebruikt Instagram als een soort OnlyFans, en dat leverde haar door de jaren heen een half miljoen volgers op. Gelukkig bestaat er nog zoiets als vrije expressie. Een compilatie van haar laatste werk, dat net als het naakt van Emily Ratajkowski wel mocht blijven staan.

Naast Instagram is Lottie Moss ook te volgen op TikTok.

Het zusje van Kate Moss

De 24-jarige Lottie Moss is het halfzusje van de 48-jarige Kate Moss. Ze omschrijft zichzelf als een ‘very sexual person’ en dat is in deze tijden van doorgeslagen preutsheid wel eens verfrissend. “Ik ben trots om op OnlyFans te staan”, zegt ze over haar hoofdzakelijke inkomstenbron, waar ze voornamelijk naakt te bewonderen is. Je volgt haar hier tegen een klein tarief per maand. Onze tip: Instagram is nog altijd gratis en het scheelt niet veel.

Check ook deze NFT van Emily Ratajkowski, die bewijst dat de rijken tegenwoordig echt niet meer weten wat ze met hun geld moeten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.