Coen Grutters
Coen Grutters Huizenmarkt 17 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Vrijstaand huis voor ‘prikkie’ te koop bij Funda-concurrent

Zoek je een huis, dan surf je naar Funda. Maar er zijn ook andere woningverkoopsites. Denk aan Jaap.nl, waar dit vrijstaande huis te koop staat voor minder dan de gemiddelde huizenprijs.

Koop je dit huis, dan kom je te wonen in de plaats Wernhout. Nooit van gehoord? Wij ook niet. Een retourtje Google leert ons dat het een dorpje is in de provincie Noord-Brabant dat zo’n 3.000 inwoners telt. Dit soort artikelen schrijven we ter inspiratie; de Nederlandse woningmarkt mag dan verziekt zijn, er zijn altijd parels te vinden voor een schappelijke prijs. Helemaal als je niet gebonden bent aan een woonplaats.

Vrijstaand huis te koop bij Funda-concurrent Jaap.nl

De woning op Jaap komt uit het jaar 2000 en heeft 94 vierkante meter aan woonoppervlak. In totaal is het perceel 352 vierkante meter groot. Het huis bevind zich in recreatiepark Wernhoutsburg. Maar, zo stelt de makelaar, permanente bewoning is toegestaan en een hypotheek is ervoor te krijgen. Met energielabel B zal ook duurzaamheid geen punt van zorg zijn voor de bank (gezien de invoering van nieuwe regels).

“In 2021 zijn de aanpassingen voltooid die noodzakelijk waren om er aangenaam permanent te wonen en het park is inmiddels getransformeerd tot een natuurlijke en groene (woon)omgeving”, zo valt te lezen in de advertentie op Funda-concurrent Jaap.nl.

Geheel vernieuwd

Het vrijstaande huis is instapklaar en telt drie slaapkamers. In de grote woonkamer vind je een donkere laminaatvloer, die in contrast staat met de spierwitte wanden. Een grote schuifpui biedt toegang tot de royale tuin.

Funda Jaap Jaap.nl huis woning vrijstaand vrijstaande te koop goedkoop huizenprijs
(Afbeelding: De Huizenbemiddelaar Breda-Zundert B.V.)

De keuken is in 2022 geheel vernieuwd en het resultaat mag er zijn. De stijlvolle keuken is een ideaal oefenterrein voor mannen om een van deze vijf simpele, maar smaakvolle gerechten te bereiden.

Woning ver onder de gemiddelde huizenprijs

Het Jaap-huis staat te koop voor 319.500 euro. Dat is fors minder dan de gemiddelde huizenprijs, die nog altijd ruim een ton méér bedraagt. Het kan overigens nog goedkoper. Zo schreven we recent over dit kant-en-klare pareltje. Het betreft een vrijstaand Funda-huis waar niets meer aan hoeft te gebeuren, voor slechts 168.000 euro.

Het goedkoopste vrijstaande huis op Funda met energielabel A

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.