Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 7 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Josephine Skriver met verrassende favoriete sportclub in Maxim-shoot

Topmodel Josephine Skriver, bekend van onder meer haar shoots in Sports Illustrated, steekt niet onder stoelen of banken dat ze fan is van de Las Vegas Raiders. Met een serie topless foto’s op Instagram en een shoot in Maxim uit ze de liefde voor haar favoriete club.

Het is een trend die weer helemaal upcoming is: topless foto’s of naaktfoto’s delen op Instagram. Vorige week vierde Britney Spears op deze manier haar vrijheid en bracht Sofia Vergara in evakostuum een ode aan koffie. Vrijheid, blijheid.

Topless Las Vegas Raiders-fan

Nu is het dus de beurt aan Josephine Skriver. “Win, lose or tie .. Las Vegas Raiders till I die ☠️🖤🏈”, aldus het Deense model op Instagram. Swipe in de post naar rechts voor de foto’s.

Waarom een Deens model fan is van de Las Vegas Raiders? Komen we later op terug. Feit is dat Josephine Skriver voor de september/oktobereditie van Maxim Magazine ook al te zien was in een stijlvolle topless shoot. Hieronder een voorproefje, de complete fotoshoot bekijk je hier.

“Mijn verloofde is een Las Vegas Raiders-fan van de derde generatie, dus het geen moeilijke keuze”, zegt in het Maxim-interview. “Als Europeaan was het geweldig om te ontdekken dat ze in het zilver en zwart spelen, iets dat perfect bij mijn stijl past. De achterliggende gedachte, dat zij de underdogs waren, het zwarte schaap van de hele competitie, spark me ook aan.”

Josephine Skriver voor Sports Illustrated en de rest

Eerder dit jaar was Josephine Skriver een van de coverdames van de Sports Illustrated Swimsuit Issue 2021. Dit was overigens verre van haar eerste grote klus. In haar imposante carrière werkte het 28-jarige model voor zo’n beetje alle denkbare grote modemerken en stond ze op covers van de grote magazines. Ook was ze een van de Victoria’s Angels. Een compilatie van het werk van deze topless Las Vegas Raiders-fan.

Josephine Skriver is niet de enige Scandinaviër die topless Instagram in vuur en vlam zet. Elsa Hosk kan er ook wat fan.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.