Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 1 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears is vrij en dat viert ze zonder wat dan ook

Britney Spears is eindelijk van haar vader verlost als toezichthouder. De hashtag #FreeBritney is al wekenlang trending. Nu is ze eindelijk vrij. En dat laat ze weten middels een reeks naaktfoto’s. En dat op de dag dat Sofia Vergara naakt Internationale Koffiedag viert.

Een rechter in Los Angeles oordeelde gisteren dat Jamie Spears na dertien jaar niets meer te zeggen heeft over het leven van zijn dochter. Sinds een mentale inzinking in 2008 staat Britney Spears onder curatele, en heeft hij zeggenschap over haar geld, leefomstandigheden en gezondheid.

Britney Spears viert vrijheid met naaktfoto’s

Na een slepende rechtszaak is ze daar nu eindelijk van verlost. Ze is zelf weer baas over haar vermogen van zo’n 60 miljoen dollar, kan eindelijk huwelijkse voorwaarden opstellen met haar verloofde Sam Asghari en danst weer naakt rond. Pardon? Ja, ook dat is onderdeel van de ontketening, zo bleek eerder al.

“Spelen in de Stille Oceaan heeft nooit iemand pijn gedaan 😉💋🙊 !!!! Pssss, geen fotobewerkingen. De badkuip is verbogen”, aldus Britney Spears bij haar reeks naaktfoto’s op Instagram. En dat is de wereld niet ontgaan. Na een paar uurtjes stond de teller al op meer dan 2 miljoen likes en tienduizenden reacties. “Ik vind het geweldig om je zo blij en vrij te zien! Je verdient het! 💯 Ik hou van je B😍”, reageerde Paris Hilton.

Middelvinger naar haar vader

Waarom direct een serie naaktfoto’s? Geloof ons, we hebben echt geen idee. De enige reden die we kunnen bedenken is dat het een grote middelvinger is naar haar vader, Jamie Spears. Hij zou misbruik van de situatie hebben gemaakt en miljoenen achterover hebben gedrukt. Britney Spears zou zich tevens jarenlang een slaaf van haar conservators hebben gevoeld.

De advocaat van Jamie Spears ziet dit uiteraard anders. Hij ziet het einde van het curatorschap juist als een verlies voor Britney Spears. Lees meer in dit artikel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.