Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 4 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Sofia Vergara trakteert op ‘Colombia’s finest’ tijdens Koffiedag 2021

Soms heb je van die dagen, dan komt al het goede op de wereld samen in één foto. Internationale Koffiedag werd dit jaar gesierd door de Colombiaanse actrice Sofia Vergara, die deze dag blijkbaar het liefst naakt viert in een bad vol koffiebonen.

De actrice gaf de dag overigens een nationalistisch sausje mee, en wat betreft koffie heeft ze daar natuurlijk alle recht toe. Te weten dat Colombia de op twee na grootste koffieproducent ter wereld is, met 12% van de wereldproductie.

Sofia Vergara brengt naakt een ode aan koffie

Ook wij zijn fan van koffie. Afgelopen vrijdag haalden we bij onze lokale koffieboer een speciaal pak bonen uit Ethiopië, die onze koffiemaler vakkundig aan gort hakte om onze espressomachine eens iets anders te laten persen. Daar hield het wel mee op. Maar bazin boven een stelletje saaie net-niet-bazen: Sofia Vergara vierde deze dag met een throwback in een bad vol koffiebonen.

Happy national coffee day. All Colombian café“, aldus de Colombiaanse actrice, die haar liefde voor koffie duidelijk niet onder stoelen of banken steekt. Waar de actrice normaal gesproken gemiddeld 100k likes genereert met een post op Instagram, gaat de teller bij deze naaktfoto nu richting een miljoen. Tja, zo simpel zit de mens nou eenmaal in elkaar, iets waar Britney Spears over kan meepraten.

Internationale koffiedag is een dag die in het leven is geroepen om koffie als drank te promoten en te vieren, met evenementen die overal ter wereld plaatsvinden. De eerste officiële datum was 1 oktober 2015, zoals afgesproken door de toenmalige International Coffee Organization en werd gelanceerd in Milaan.

Inspiratie van de Modern Family-actrice

De naam Sofia Vergara kent iedereen, maar waar is ze ook alweer bekend van? Juist, ze speelt Gloria Delgado-Pritchett in de komedieserie Modern Family. Voor die rol werd ze genomineerd voor een Emmy en Golden Globe en won ze een People’s Choice Award. Verder is ze te zien in nog een waslijst aan films en series en op Instagram inspireert ze haar volgers met throwbacks, selfies en af en toe wat naakt. Wij blijven fan van deze Colombiaanse heldin, die volgend jaar alweer de 50 aantikt.

Sofia Vergara, lees je mee? Dit is het beste tijdstip om koffie te drinken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.