Noah Korevaar
Noah Korevaar Reizen 27 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Op vakantie als James Bond? Voor 68.000 euro kan het

Wil je nog op vakantie dit jaar en kijk je ook zo uit naar de nieuwe James Bond-film? Voor slechts 68.000 euro kun je op een luxueuze Bond-trip gaan. Inclusief auto-achtervolgingen, privéjet en de beste hotels.

De bioscopen hebben tijdens de pandemie voor een flinke periode hun deuren moeten sluiten. Oftewel, jij hebt waarschijnlijk flink geld bespaart wat tickets betreft.

Eindelijk No Time To Die

Geld wat je ook direct op toepasselijke wijze weer uit kunt gaan geven, en hoe. No Time To Die, de laatste James Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol, komt in oktober eindelijk uit. Na anderhalf jaar uitstel.

Wat is nou nog beter dan naar James Bond kijken in de bioscoop? Precies, op reis gaan en dineren als James Bond en uiteindelijk nog in alle luxe de film kijken ook.

Daniel Craig best betaalde James Bond ooit: dit verdiende hij in totaal

James Bond-trip

Voor ‘slechts’ 68.000 euro per persoon kun je namelijk op vakantie gaan in 007-stijl. Reisbureau’s Tamandare Travel and Uber Alles Travel hebben een speciale thematrip op de planning staan voor de echte fans. Een once-in-a-lifetime¬†kans, aldus de bureau’s zelf.

Voor dat prijskaartje krijg je een tochtje per privéjet naar verschillende locaties. Waaronder Londen, Milaan, het Comomeer en Edinburgh.

De luxe Europese vakantie duurt in totaal 21 dagen en begint direct met het hoogtepunt: tickets voor de première van No Time To Die op 30 september. En dan begint het feest pas.

Filmcrew en filmactie

Je gaat een avondje op het dak van de Tower of Londen dineren in pure 007-stijl. Er zit ook genoeg actie tussen, het blijft immers Bond. Er staan ook spectaculaire nabootsingen van iconische filmscènes tussen.

Van het schieten op schurken met paintballgeweren tot achtervolgingen met helikopters, auto’s en een boot. Om vervolgens uiteraard uit te rusten in beroemde hotels en Michelin-restaurants.

En als je vrienden en familie het allemaal niet geloven? Geen zorgen, want een professionele filmcrew zal alles filmen voor je.

Zeer exclusief

Klinkt dat als je droomvakantie en heb je nog ergens 68.000 euro op de plank liggen? Zorg dan dat je er snel bij bent, want er zijn slechts vijftig plekken beschikbaar. Wij houden het bij een tripje richting de lokale bioscoop en het onderstaande promofilmpje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Robb Report

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.