Stijn Kuster
Stijn Kuster Stijl 11 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De horloges van prins William en Kate tijdens de Wimbledon-finale

Iedereen met een beetje oog voor detail spotte natuurlijk de betaalbare horloges van prins William en hertogin van Cambridge Kate tijdens de finale van Wimbledon. Check de Cartier Ballon Bleu en de Omega Seamaster Professional 300M. Juist, dat laatste horloge is tevens een favoriet van James Bond.

De finale van Wimbledon ging tussen Nick Kyrgios en Novak Djokovic. Laatstgenoemde ging er met de overwinning vandoor en won de titel voor de zevende keer. De Serviër is de best betaalde tennisser ooit met een duizelingwekkend totaal aan prijzengeld.

horloges, kate middleton, prince william, wimbledon, finale, omega, cartier
Iedereen met oog voor detail spotte natuurlijk deze betaalbare klokjes (Afbeelding: Getty)

Het horloge van Kate Middleton

Kate Middleton droeg tijdens de de finale van Wimbledon een Cartier Ballon Bleu. Het horloge van de vrouw van prins William heeft een bijzonder design. Het kroontje waarmee je de tijd kan instellen, maakt onderdeel uit van de ronding van het uurwerk.

horloges, horloge, prins William, Kate Middleton, Wimbledon, finale
De Cartier Ballon Bleu van Kate Middleton (Afbeelding: Cartier)

De Cartier Ballon Bleu is er in veel verschillende uitvoeringen. Kate Middleton koos voor een zilveren exemplaar met blauw kroontje. Het horloge heeft een prijskaartje van 6.850 euro. Dat is behoorlijk bescheiden voor een hertogin van Cambridge.

De Omega Seamaster van prins William

Om de pols van prins William hing tijdens de finale van Wimbledon een Omega Seamaster Professional 300M. Dit horloge is ook gedragen door James Bond in de film GoldenEye.

horloges, horloge, prins William, Kate Middleton, Wimbledon, finale
Omega Seamaster Professional 300M die prins William draagt (Afbeelding: Omega)

De Seamaster heeft een tijdloos design en is een echte klassieker in de horlogebranche. Het klokje heeft een prijskaartje van 5.700 euro. Ook prins William is een bescheiden man met een ingetogen stijl.

Het klokje van ‘mister Wimbledon’ Roger Federer

Stijlvol, klassiek en bovenal goed gematcht met de rest van hun kleding. Prins William en zijn vrouwe Kate droegen tijdens Wimbledon hun horloges zoals het hoort. Voormalig Wimbledon-winnaar Roger Federer is hier duidelijk minder goed in.

Roger Federer, horloge, Formule 1
Rolex GMT-Master II Sprite (ref. 126720VTNR). (Afbeelding: Rolex)

Tijden de Formule 1 van Barcelona droeg hij een Rolex GMT-Master II Sprite (ref. 126720VTNR) om zijn linker pols. Dit terwijl je dit sieraad om je rechter pols hoort te dragen. Hoe dit exact zit en waarom dit horloge zo populair is, lees je in dit artikel.

Deze Ferrari is nu het dunste horloge ter wereld

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.