Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Eerste foto’s: de witte Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’

Hier zijn de eerste officiële foto’s van de witte editie van de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’. Het zijn de nieuwste sneakers in de samenwerking tussen het Nederlandse bedrijf en het Amerikaanse sportmerk. waar geen einde aan lijkt te komen.

Vorige week teaste Guillaume Schmidt, mede-oprichter van Patta, de nieuwe collab al op Instagram. Hij showde echter geen witte sneakers, maar een nieuwe editie met roestoranje leren ‘overlay’.

De nieuwe Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’

Nu zijn er eindelijk de eerste witte sneakers in de Waves-collectie van Patta en Nike. Sneakerfreaks vragen hier publiekelijk al langer om, en hun gebeden lijken te zijn gehoord.

Modewebsite Sneakerjagers deelde de eerste officiële foto’s van de witte Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’. Ja, wat kun je verder nog over de sneakers zeggen? Ze zijn helemaal wit en bij voorbaat al extreem gewild. Een cool stijlelement is de natuurwitte buitenzool, die de schoen net even die vintage look meegeeft.

Wanneer zijn de witte sneakers te koop?

Zoals gezegd is de witte Nike Air Max 1 ‘The Wave’ van Patta bij voorbaat al extreem gewild. Een alarm kun je echter nog niet instellen, te weten dat er nog geen datum van release bekend is. Vermoedelijk komen de witte sneakers deze zomer uit. We houden je op de hoogte, hou deze overzichtspagina in de gaten.

patta nike aire max 1 wave, witte sneakers, eerste foto's, first look
Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’

De eerste editie uit de Waves-collectie was de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ in de zogenoemde kleur ‘Monarch’. Vaal oranje, om precies te zijn. Deze sneakers kwamen op 8 oktober 2021 uit. Kort daarna volgden de edities ‘Noise Aqua’, ‘Rush Maroon’ en ‘Black’. Daar komt dus ook nog die eerder genoemde roestoranje editie bij, maar eerst maken we ons op voor de ‘white edition’!

Schoonmaken

Lees hier hoe je witte sneakers van leer, canvas, suède en mesh schoonmaakt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.