Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

De beste Halloween-outfits van beroemdheden in 2021

Halloween 2021 vindt officieel pas plaats op 31 oktober, maar de feestjes barsten al los en de eerste outfits van celebs stromen binnen. Een overzicht van de meest sexy looks, want daar lijkt het toch vooral om te draaien in en rondom Hollywood.

Vorig jaar was Kendall Jennder de grote ster tijdens Halloween. Zij ging verkleed als Pamela Anderson en daar liggen we nog steeds wakker van. Dat jaar daarvoor was Bella Hadid de grote mevrouw, die als Catwoman internet in vuur en vlam zette.

De meest sexy Halloween-outfits van 2021

Ook dit jaar is Kendall Jenner er weer als de kippen bij. Zij heeft zich verkleed als ‘Corpse Bride’ en daar komen vast nog wel wat outfits bij. Een overzicht van de meest sexy Halloween-outfits van 2021 onder celebs en BN’ers tot nu toe.

Normani

Als goudvis.

Kendal Jenner

Als Corpse Bride.

Chris Appleton

Als Aquaman.

Kendall Jenner

In de stijl van Nightmare On Elm Street.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Een van de meest opmerkelijke koppels van dit jaar stapte onlangs in het huwelijksbootje. Punkdrummer Travis Barker (Blink 182, Transplants) en Kourtney Kardashian bevestigden dat nog maar eens in hun Halloween-outfits. “Tot de dood ons scheidt.” Ze gingen verkleed als Sex Pistols-basgitarist Sid Vicious en zijn vriendin Nancy Spungen.

Megan Thee Stallion

Als Pinhead uit Hellraiser.

Doja Cat

Als Princess Kida uit Atlantis: The Lost Empire.

Hayley Kiyoko

Als deelnemer 067 uit Squid Game. De trainigspakken en rode pakken uit de Zuid-Koreaanse Netflix-serie zijn sowieso populair tijdens Halloween 2021. Een beetje te populair, vinden scholen, die de outfits daarom verbieden.

Bella Thorne

Als roodkapje.

De celebs vorig jaar

Dat celebs zich graag in sexy outfits hullen tijdens Halloween, is van alle tijden. Bekijk hier het overzicht van vorig jaar.

Dit artikel wordt tot en met 1 november geüpdatet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.