Felix Decavel
Felix Decavel Eten & Drinken 19 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

3 betaalbare espressomachines waarmee je thuis kwaliteitskoffie zet

Tegenwoordig verbrand je de lippen eerder aan het prijskaartje dan aan de koffie zelf. Maar een ‘professionele’ cappuccino smaakt natuurlijk veel beter dan het bakje troost dat uit je enorme (en vaak peperdure) koffiezetapparaat met automatische bonenmaler lekt. Gelukkig ben je dankzij deze goedkope espressomachines van Lidl binnenkort een volleerd barista.

Als je een echte koffiefanaat bent, dan volstaan al die gezonde alternatieven niet die je een boost geven. Hoeveel sloten koffie je dagelijks naar binnen werkt, weet je niet eens. Maar het ligt ongetwijfeld ver boven het maximaal aantal kopjes dat je per dag mag drinken. Bovendien hoor je het koffiezetapparaat al veel vroeger pruttelen dan het zogenaamd beste tijdstip om je eerste dosis cafeïne te nuttigen.

Helaas lijkt machine-koffie op geen velden of wegen op het godendrankje bij jou om de hoek. En zo’n dure espressomachine kost daarenboven een arm en een been. Toch?

Lidl stunt met goedkope espressomachine

Niet bij de Lidl in ieder geval. Momenteel heeft je favoriete discount-supermarkt geweldige deals in petto voor de meest gedistingeerde koffieliefhebbers. Van goedkoopst naar goedkoop, dit zijn de beste espressomachines voor een absolute spotprijs. Uit eigen ervaring durven we met droge ogen te beweren dat hier beter koffie uitkomt dan uit die dure machine van je schoonvader.

Goedkoopst

Deze prachtige espressomachine staat zowel in het zwart als in het rood in geen enkele keuken verkeerd. Met een 2-in-1 hogedrukstoompijpje kun je zowel heet water krijgen als melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino die je geen fortuin kost.

goedkope espressomachine, lidl, koffie
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 79,99 euro

Minder goedkoop

Voor slechts een tientje meer haal je dit zilveren koffiezetapparaat in huis. Vijftien bar pompdruk zorgt voor een heerlijk aroma en met een vermogen van 1.100 Watt maakt deze espressomachine de beste ristretto.

goedkope espressomachine, lidl, koffie
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 89,99 euro

Nog steeds goedkoop

De beste espressomachine hebben we als laatste bewaard. Toegegeven, qua prijs is het iets meer. Maar in vergelijking met een ander koffiezetapparaat van dezelfde capaciteiten blijft het nog steeds een belachelijk laag bedrag, zelfs voor de Lidl.

goedkope espressomachine, lidl, koffie
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 199 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.