Coen Grutters
Coen Grutters Formule 1 29 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoe Formule 1-coureur Nyck de Vries jou miljonair kan maken

Nyck de Vries rijdt dit jaar zijn voor het eerst een volwaardig seizoen in de Formule 1. Geschat wordt dat zijn salaris in 2023 rond de 1 miljoen dollar ligt. De kersverse F1-coureur is dus miljonair en dat kan hij jou ook maken.

Erg voorspoedig verloopt het eerste F1-seizoen van De Vries vooralsnog niet. In de eerste acht races is de Nederlander nog geen enkele keer in de punten gefinisht. Onder de vlag van AlphaTauri racet De Vries naast Japanner Yuki Tsunoda. In eerste instantie werd verwacht dat hij de leider van het team zou worden, maar dat pakte anders uit. Waar Nyck de Vries zijn eerste punt nog achter zijn naam moet zetten, heeft Tsunoda er al twee bij elkaar geracet.

Nyck de Vries wereldkampioen Formule 1

De kans dat Nyck de Vries laatste wordt dit seizoen zit er dan ook dik in. Samen met Williams-rookie Logan Sargeant bungelt hij namelijk onderaan in het rijderskampioenschap. Wie met 195 punten bovenaan staat hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Wedkantoren keren zelfs bijna niets uit als je nu een miljoen euro op de oppermachtige Max Verstappen in zou zetten als 2023-kampioen in de Formule 1.

Nyck de Vries F1 Formule 1 AlphaTauri wereldkampioen Max Verstappen miljonair
Het eerste F1-seizoen van Nyck de Vries verloopt niet zonder slag of stoot. (Afbeelding: ANP)

Je kunt er ook voor kiezen je zuurverdiende centen in te zetten op Nyck de Vries. Dat AlphaTauri-coureur kampioen wordt, lijkt schier onmogelijk, maar in theorie kan het nog. Dit jaar worden nog veertien races verreden met daarbovenop nog vijf sprintraces. Zou Nyck al deze races winnen en keer op keer de snelste ronde noteren, dan heeft hij aan het einde van dit Formule 1-seizoen meer dan 400 punten achter zijn naam staan. Als Max niet elke race vlak achter hem eindigt, wordt Nyck de Vries tot kampioen gekroond.

Miljoen

De kans dat dit gebeurt is nihil, zo bewijzen de odds op Unibet. Durf je geld in te zetten op Nyck de Vries als wereldkampioen dit Formule 1-seizoen, dan krijg je 9.001 keer je inleg als je op wonderbaarlijke wijze je gelijk haalt. Dat betekent dat je bij een inleg van slechts 111 euro en 10 cent, als miljonair het dit Formule 1-seizoen afsluit. Mocht dat je lukken, dan kun je deze bijzondere occasion van Max Verstappen kopen. Zijn F1-auto staat namelijk te koop.

Werken in de Formule 1 kan via deze laagdrempelige vacatures

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.