Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 22 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Erotische Netflix-thriller met 0% score is de best bekeken film van nu

Je kon er vergif op innemen dat de erotische thriller The Next 365 Days weer als een malle zou scoren. En inderdaad, de Poolse productie is wereldwijd de best bekeken film op Netflix van dit moment.

De film is de opvolger van 365 Days en 365 Days: This Day, destijds ook al wereldhits op Netflix. En dat met een score van 0% op Rotten Tomatoes voor beide films, waar ook het derde deel op af lijkt te stevenen.

The Next The Next 365 Days op Netflix

Het eerste deel van de Poolse film op Netflix was gebaseerd op het boek 365 dni, waarvan we de vertaling niet hoeven uit te leggen. Een vrouw wordt het slachtoffer van een dominante maffiabaas, die haar gevangen houdt. Ze krijgt één jaar om verliefd op hem te worden. In het tweede deel hebben de hoofdpersonages Laura en Massimo te maken met Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die Laura’s hart wil veroveren.

Nu staat deel 3, The Next 365 Days, op Netflix. Laura en Massimo proberen in deze nieuwe erotische thriller binnen de franchise hun vertrouwensproblemen op te lossen. Maar ene Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Ja, ze maken wat mee.

Best beken film, ondanks 0% score op Rotten Tomatoes

Het publiek smult van deze erotische thriller vol seks en geweld. Wereldwijd is The Next 365 Days de best bekeken film van dit moment. In bijna alle landen staat de Poolse productie op nummer één, inclusief Nederland. Bekijk het volledige overzicht op filmdatarecensiewebsite Flixpatrol.

Maar net als bij zijn voorgangers kunnen recensenten er echt helemaal niks mee. De eerste twee delen scoorden een zeldzaam lage score van 0% op Rotten Tomatoes. Dat betekent dat alle recensenten de films afraden. Ook deze nieuwe erotische thriller binnen de franchise wordt nauwelijks serieus genomen. Op Rotten Tomatoes zijn wederom alle recensies negatief. Er zijn nog te weinig reviews om de 0% score te bapeln, maar daar stevent The Next 365 Days recht op af. Op IMDb heeft de best bekeken Netflix-film van nu een rating van 2,8 uit 10. Fijne viewing!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.