Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 25 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Trailer: Billie Eilish knalt van het scherm in vernieuwende muziekfilm

Muzikanten maken eigenlijk maar gering gebruik van streamingdiensten. Maar Billie Eilish pakt nu vol uit op Disney+. Hier is de trailer van de vernieuwende concertbeleving Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles.

In de muziekfilm deelt Billie Eilish haar nieuwe album Happier Than Ever in concertvorm. Daarnaast maak je kennis met de animatie-versie van de zangers.

Trailer ‘Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles’

GRAMMY Award-winnaar Billie Eilish maakt met de nieuwe Original haar debuut op Disney+. Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles gaat wereldwijd in première op vrijdag 3 september. Hier is de eerste trailer.

De muziekfilm is geregisseerd door Robert Rodriguez en Oscar-winnaar Patrick Osborne. Als kijker word je meegenomen op een droomachtige reis door Los Angeles, de geboortestad van Billie Eilish, en haar iconische decors.

Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles bevat tevens een gastoptreden van FINNEAS. Ook het Los Angeles Children’s Chorus, het Los Angeles Philharmonic en de wereldberoemde Braziliaanse gitarist Romero Lubambo spelen in de vernieuwende muziekfilm.

Het nieuwe album van Billie Eilish

Centraal in de muziekfilm van Disney+ staat haar nieuwe album Happier Than Ever, geschreven door Billie en haar broer FINNEAS. Het album debuteerde op nummer 1 in negentien verschillende landen. Luister het in alle rust.

Haar doorbraakalbum WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? debuteerde bij de release in 2019 op nummer 1 in de Billboard 200 in de VS, evenals zeventien andere landen over de hele wereld. Het was tevens het meest gestreamde album van dat jaar. Later schreef ze geschiedenis als de jongste artiest die nominaties en prijzen in alle grote categorieën kreeg bij de GRAMMY Awards.

Blond sinds Vogue

Voor Happier Than Ever kende je Billie Eilish vooral met zwarte en gifgroene lokken. Maar daar maakte ze korte metten mee in een voor haar doen pikante shoot in Vogue.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.