Pim Jansen
Pim Jansen Televisie 26 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis als Pamela Anderson over strand in ‘Baywatch-scène’

Het zou een terugkerende droom kunnen zijn: Sylvie Meis die als Pamela Anderson over het strand loopt in een Baywatch-badpak om jou als drenkeling te redden. Dit beeld is nu vereeuwigd in de echte wereld.

Sylvie Meis heeft een perfecte zomer en daar kan iedereen van meegenieten. Begin deze maand lanceerde ze nog haar eigen lingerielijn bij de Aldi, voor het tweede jaar op rij. Ook was ze te zien als als het gezicht van een aantal andere modemerken. En ze vierde vakantie op het Griekse eiland Mykonos, waarover later in dit artikel meer.

Sylvie Meis als Pamela Anderson in Baywatch-badpak

Tussendoor waren er nog de opnames van de Duitse versie van Love Island, waarin zij als presentatrice is te zien als ‘Love Guard’. Sinds deze week is het realitydatingprogramma te zien op de Duitse televisiezender RTL II en daar hoorde deze spetterende campagne bij.

sylvie meis, baywatch, pamela anderson, badpak, love island
(Afbeelding: RTL II)

Vorige week deelde Sylvie Meis als ‘Love Guard’ al een teaser in de stijl van Baywatch, gisteren voegde ze daar deze video aan toe. Als Pamela Anderson loopt ze over het strand, met de deelnemers van Love Island achter haar aan. Wat kan de wereld toch zoet zijn, wij dromen verder.

Vakantie in Mykonos

Een vergelijkbaar tafereel, maar dan in bikini in plaats van een Baywatch-badpak, konden mensen eerder deze maand aanschouwen op de stranden van het Griekse eiland Mykonos. Sylvie Meis vierde hier vakantie, en daar hoort traditiegetrouw natuurlijk een uitgebreide fotoreportage bij. Wederom een diepe buiging voor deze Nederlandse presentatrice, die nog maar eens laat zien dat 43 het nieuw 23 is.

Bekijk ook de first look van Lily James als Pamela Anderson in Pam and Tommy. Dit is een aankomende film over het verhaal achter de sekstape van de Baywatch-ster tijdens haar relatie met Mötley Crüe-frontman Tommy Lee.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.