Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Excentriek bedrijf onthult diamanten iPad Pro van 153.000 euro

Apple’s producten zijn al bijzonder prijzig, en lijken met het jaar ook steeds duurder te worden. Voor de meest high-end smartphone leg je meer dan duizend euro neer. Maar het kan altijd luxueuzer, exclusiever.

Dat bewijst het excentrieke Russische bedrijf Caviar. Zij maken al jaren de meest exorbitante en peperdure varianten van beroemde gadgets. Van een Apple Watch vol diamanten, een 24-karaats Playstation en een iPhone met een mechanisch horloge tot een Tesla Cybertruck-smartphone: Caviar blijft verrassen.

iPad Pro Grand Apple Diamond

Nu zijn ze terug, dit keer opnieuw met een Apple-product. Maak kennis met de iPad Pro Grand Apple. De custom tablet is uitgerust met een achterkant van appelhout. Het iconische Apple-logo heeft een upgrade gekregen, en is uitgegroeid tot een Apple-boom.

En niet zomaar een boom. De boom is van 18-karaats goud gemaakt, en geplant in “a field of wisdom.” Wijsheid ja, want aan de achterkant van de iPad Pro Grand Apple vind je namelijk een aantal quotes van Steve Jobs en Tim Cook: “Have the courage to follow your heart and intuition” en Tim Cooks “Let your joy be in your journey, not in some distant goal.

Geld over? Deze gouden iPhone + Apple Watch kost je €21.000

Russisch bedrijf maakt diamanten iPad Pro van 184.000 dollar
🎇 (Afbeelding: Caviar)

81 diamanten

Wijze woorden, maar heb je er ook 184.310 dollar voor over? Oftewel, bijna twee ton. Voor dat geld krijg je een kilo aan 18-karaats goud en 81 natuurlijke diamantjes met een diameter van 3 milimeter, die zogenaamd aan de boom groeien. Omgerekend zo’n 153.000 euro. Daar kun je een appartement voor kopen!

Goedkopere serie

Vind je twee ton toch net iets te gortig? Dan is er ook nog een Gold Apple-collectie beschikbaar, met iPads en iPhones die ‘slechts’ 6000 dollar kosten. Dat valt dan weer mee! Na al die jaren blijft de vraag wie in hemelsnaam deze producten koopt. Een mooi horloge snappen we nog, maar een gadget die je na een jaar of twee alweer vervangt is wel erg decadent.

Ach, de over-de-top producten van Caviar blijven wel vermakelijk. Klik vooral even rond op hun website, want dat is een museum vol exorbitante uitvoeringen van iPhones, Samsung smartphones en andere gadgets. Kijken kijken, niet kopen, is ons advies.

Je kunt binnenkort een Playstation 5 van 24-karaats goud bestellen

Russisch bedrijf maakt diamanten iPad Pro van 184.000 dollar
🎇 (Afbeelding: Caviar)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.