Cyberphone: Russen transformeren Tesla Cybertruck tot peperdure iPhone

Sinds telefoons allemaal van een touchscreen zijn voorzien en schermranden steeds dunner worden is het lastig om anno 2020 nog op te vallen. De een voegt een cameraatje of twee aan de achterkant toe, de ander verhuist zijn speakers naar een andere locatie: heel spannend is de innovatie niet meer. De Tesla Cybertruck iPhone bewijst dat het ook anders kan.

Van Tesla Cybertruck naar iPhone

Nee, juich niet te vroeg: Elon Musk heeft niet zijn eigen smartphone aangekondigd. Het gaat hier om het bekende Russische bedrijf Caviar. Zij zijn al experts op het gebied van krankzinnig dure speciale uitvoeringen van bestaande telefoons.

Van gouden Nokia 3310’s met het hoofd van Vladimir Putin erop tot diamanten iPhones met Zwitsers horloge erin verwerkt. De prijskaartjes? Vaak boven de 10.000 dollar. We blijven ons dan ook telkens weer afvragen wie in hemelsnaam deze telefoons koopt. Ze zijn in ieder geval niet nep: YouTubers zoals Unbox Therapy en Marques Brownlee hebben al meermaals een exemplaar ontvangen.

Peperdure Cyberphone

Maar goed, terug naar de Tesla Cybertruck. Waar Elon Musk met die elektrische truck de autowereld verraste, probeert Caviar nu hetzelfde te doen. De CEO van Tesla onthulde een zeer hoekige auto die rechtstreeks uit een science-fiction film lijkt te komen. De bolide werd niet voor niks meteen in Blade Runner geshopt.

Het Russische Caviar liet zich door de Tesla Cybertruck inspireren en onthulde afgelopen weekend de zeer prijzige Cyberphone. Het gaat om een peperdure behuizing voor om de iPhone 11 Pro. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. De goedkoopste kost alleen al meer dan 15.000 dollar.

iPhone 11 Pro Cyberphone Tesla
Bron: Caviar

We hebben het hier niet over een horloge wat je nog decennia lang kunt gebruiken. We hebben het over een iPhone die je waarschijnlijk volgend jaar alweer wilt vervangen voor het nieuwste model. Als je immers 15.000 dollar neerlegt voor een telefoon, dan ga je niet met achterhaalde technologie rondlopen…

iPhone 11 Pro Cyberphone Tesla
Bron: Caviar
iPhone 11 Pro Cyberphone Tesla
Bron: Caviar

Voorlopig blijven wij lekker naar de plaatjes staren…

Caviar

Reageer op artikel:
Cyberphone: Russen transformeren Tesla Cybertruck tot peperdure iPhone
Sluiten