Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 29 dec 2018

Geld over? Deze gouden iPhone + Apple Watch kost je €21.000

Net als veel andere Apple producten, is ook de iPhone XS een dankbare bron van inspiratie voor veel designers. Dat laatste gaat zeker op voor het Russische bedrijf Caviar. Hoewel, dit ‘design’ is wel heel vreemd: een iPhone XS met een volledig gouden Apple Watch aan de achterkant.

Caviar heeft een naam hoog te houden. Hun core business is het versieren van iPhones met gouden objecten. Nu kun je een iPhone XS voorzien van een behoorlijk hoeveelheid bling bling, maar een gouden Apple Watch is toch wel het summum van patserigheid. Dat het een paar centen kost, zal geen verrassing zijn.

Gouden iPhone

Voor 21.000 euro heb een gouden iPhone die niet werkt

Allereerst is er het probleem van het opladen van de Apple Watch. De Apple Watch wordt namelijk via de achterzijde opgeladen. Je zal het ding er dus uit moeten schuiven, iets wat vermoedelijk voor slijtage zal zorgen. Het andere punt betreft de functionaliteit van de Apple Watch. Via sensoren worden diverse gegevens getoond op het display van het horloge. Dat zal dus niet gaan als je het ding niet om je pols kunt dragen. Veel bling bling zonder functie dus.

Gouden iPhone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Want

Reageer op artikel:
Geld over? Deze gouden iPhone + Apple Watch kost je €21.000
Sluiten