Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Rosie Huntington-Whiteley betovert je in niets verhullende Elle-shoot

Topmodel Rosie Huntington-Whiteley staat in haar blote billen in Elle. Het 33-jarige model gaf zich letterlijk en figuurlijk bloot tijdens een stijlvolle naaktshoot, die naar eigen zeggen nauwelijks is bewerkt.

Jason Statham heeft alles. Stijl, een ijzersterk lichaam, ruige look en dito accent. Maar het meest benijden we hem natuurlijk om zijn vrouw. Ja, Rosie Huntington-Whiteley is al sinds 2016 zijn verloofde en samen hebben ze een kind. Ze is een van de bekendste modellen uit het gouden era van Victoria’s Secret, werd door Maxim al eens uitgeroepen tot ‘World’s most beautiful woman’ en liep voor alle grote merken. Nu overtreft ze zichzelf nog maar eens in ELLE UK.

Rosie Huntington-Whiteley met blote billen in Elle

“Uit de kleren voor Elle. Mijn dank gaat uit naar het ongelooflijke team van Elle UK, dat me tijdens mijn hele carrière zo goed heeft gesteund. Als tiener vroeg ik elk jaar voor mijn verjaardag mijn ouders om een ELLE-jaarabonnement. Nu is het een grote eer om weer de covergirl te zijn”, schrijft Rosie Huntington-Whiteley onder de foto van haar blote billen.

De naaktshoot is sensueel, maar stijlvol. En ook in het bijbehorende interview geeft Rosie Huntington-Whiteley zich bloot. Ze praat over haar onzekerheden, de mode-industrie en het moederschap. Het topmodel stond er naar eigen zeggen op dat haar lichaam op een echte manier in beeld werd gebracht, inclusief de strepen die bij een moeder horen. Waarvoor applaus.

De naaktshoot met Rosie Huntington-Whiteley is te zien in het aprilnummer van ELLE UK. Bekijk hier alle foto’s.

De workout van Jason Statham

Wat heeft Jason Statham wat wij niet hebben? Nou, haar, maar dat maakt zijn look er alleen maar ruiger op. We hebben het vooral over zijn ijzersterke lichaam, waar Rosie Huntington-Whiteley iedere avond weer tegenaan kruipt. Check hier zijn bizarre 7-daagse workout.

Roxeanne Hazes deelt inspirerende naaktfoto op Instagram

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.