Redactie
Redactie Voetbal 31 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Deadline Day: zo blijf je op de hoogte van het laatste transfernieuws

Komt Steven Bergwijn toch nog naar Ajax, wordt Ibrahim Sangare weggekaapt bij PSV en kan Feyenoord nóg een konijn uit de hoge hoed toveren? Als de klok vanavond 12 uur slaat, hebben we alle antwoorden. Tot die tijd kan er nog van alles gaan gebeuren. Mocht je daar niets van willen missen, dan moet je bij FC Afkicken zijn.

De meeste voetbalfans zullen ongetwijfeld bekend zijn met FC Afkicken. Dit is zonder twijfel één van de bekendste en populairste voetbalkanalen van Nederland. Vooral op podcast gebied hebben ze veel te bieden. Van de Cor Potcast tot Showkeepers en van hun dagelijkse podcast tot de Pantelic Podcast. Voor iedere voetballiefhebber hebben ze wel wat om naar te luisteren.

FC Afkicken gaat 12 uur lang live op Deadline Day

Vandaag doen ze echter ook wat anders. Op hun YouTube-kanaal gaat FC Afkicken je op de hoogte houden van alles wat er gebeurt op Deadline Day. Tot 12 uur vanavond houden ze je live op de hoogte van het laatste transfernieuws. Alle nieuwskanalen worden nauwlettend in de gaten gehouden, er wordt geskyped met correspondenten en iedere (mogelijke) transfer wordt onder de loep genomen. Verplichte kost voor de fanatieke voetbalkijker.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.