Alrik de Jong
Alrik de Jong Human Interest 31 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

De 10 best gelezen artikelen vatten 2021 prima samen

Traditiegetrouw delen we richting Oud & Nieuw de best gelezen artikelen van het jaar. De top 10 vat 2021 aardig samen.

Formule 1, Bitcoin, Elon Musk en Squid Game waren de meest gelezen onderwerpen. De meeste reacties kregen op de gratis crypto Pi.

De best gelezen artikelen van 2021

De best gelezen artikelen zijn niet altijd de beste verhalen. Vaak besteed je veel te veel tijd aan een interessant achtergrondverhaal of interview, dat vervolgens slechts door een handjevol mensen wordt gelezen. Blijven we doen, want juist op die artikelen krijgen we veel reacties. Maar we houden ook van virals, die we tevens uitgebreid proberen te duiden. Ga achterover zitten en lees de top 10 nog eens rustig terug.

1. Gratis Formule 1-streams

De Formule 1 was nog nooit zo populair in Nederland en nu Max Verstappen wereldkampioen is zal dat nog wel even zo blijven. Dit artikel met gratis streams is verreweg het meest gelezen op Manners.nl. Ook volgend jaar nog relevant, want dan komt de Formule 1 achter de betaalmuur van Viaplay. Onthoudt dit lijstje, we blijven het updaten.

2. Het gemiddelde salaris in Nederland

We praten er in Nederland liever niet over, maar willen maar al te graag weten wat anderen verdienen. In dit artikel lees je het gemiddelde salaris in Nederland per leeftijd en opleidingsniveau.

3. De sollicitatievraag an Elon Musk

elon musk is ceo tesla
Elon Musk (Afbeelding: AFP)

Er is dus een sollicitatievraag die Elon Musk stelt om ‘leugenaars’ te detecteren. Lees hier meer.

4. CGI in Squid Game

Net als veel andere media schreven we veel over de krankzinnige Netflix-hype Squid Game. Deze video met CGI op plekken waar je het niet verwacht trok de meeste lezers.

5. Bitcoin-voorspellingen op lange termijn

We schreven veel over crypto en die artikelen vonden gretig aftrek. Maar de voorspellingen van criticasters en experts spanden de kroon. Lees hier hoe ze de koers van Bitcoin voorspellen, van crash tot 1 miljoen. Een van de best gelezen artikelen van 2021.

6. Top 5 altcoins in 2022

Ja, dat wilde natuurlijk iedereen weten. Lees hier meer, al zijn sommige data alweer ingehaald door de tijd.

7. Gratis crypto Pi

Middenin de crypto-hype was er ineens de gratis token Pi. Niet verrassend dat die tot de best gelezen artikelen van 2021 hoort. We werden platgemaild over hoe je de token bemachtigt, maar wij waren slechts de messenger. Je hebt een uitnodiging nodig, en voor alle duidelijkheid: wij hebben geen account en kunnen je dus ook niet uitnodigen.

8. 15 jaar en CEO van een miljoenenbedrijf

Alina Morse kwam op jonge leeftijd op het idee om gezonde lolly’s te maken die niet slecht zijn voor je tanden. Een goed idee, zo blijkt. Inmiddels is de 15-jarige miljonair en CEO van een succesvol snoepgoedbedrijf. Lees hier meer.

9. Naaktmodel in Hollyboob

Dit is dus zo’n verhaal waarvan we achteraf denken: tja, was dit nou nodig. Aan de andere kant was het ook wel weer grappig. Naaktmodel Julia Rose veranderde de iconische HOLLYWOOD-letters in HOLLYBOOB. Ze werd opgepakt, en alles staat op video. Ach ja.

10. Het wagenpark van Max Verstappen

Waar de top 10 meest gelezen artikelen begint met de Formule 1, eindigt die met Max Verstappen. Mensen wilden massaal weten welke auto’s hij privé rijdt. Bekijk hier zijn wagenpark.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.