Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 27 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met Georgina Rodriguez, de vrouw achter Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is voor de tweede keer op rij met Juventus landskampioen geworden en daarmee is zijn al bomvolle prijzenkast nog maar eens extra gevuld. Maar wie is de vrouw achter de Portugese superster. Maak kennis met Georgina Rodriguez, die andere moeders aanmoedigt om hun billen te blijven trainen.

Aan de ene kant is Cristiano Ronaldo een superheld die alles heeft, maar als je de documentaire over zijn leven hebt gezien, ken je ook de treurige kant van zijn weg ernaartoe. Feit is dat we de een-na-beste voetballer van de wereld benijden om zijn vriendin. Maar we gunnen het hem. Tijd om nader kennis te maken.

Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo

In de zomer heeft de gemiddelde man behoefte een koud biertje, zonnebrandcrème en een dame in bikini. Noem dat simpel of primair, weinig mannen zullen het ermee oneens zijn. Vandaag richten we ons op Georgina Rodriguez, de prachtige vriendin van Cristiano Ronaldo. Of beter gezegd: Georgina Rodriguez richt zich op Instagram tot ons. Het Argentijnse model pronkt met haar billen, zoals haar man dat met zijn torso kan. En daar kunnen we simpelweg niet omheen.

Het behoeft eigenlijk niet de toevoeging dat de 26-jarige Georgina Rodriguez, die al een tijdje niet meer weg te denken is uit de stadions waar Cristiano Ronaldo zijn wedstrijden speelt, model is van beroep. Ze deed campagnes voor verschillende bikini- en lingeriemerken en is een van de gezichten van het Italiaanse swimwear-label YamamaY.

Tijdens de pandemie liet de vriendin van Cristiano Ronaldo als inspiratie zien hoe ze haar billen in shape houdt. Tip voor de aspirant-moeders: squats, squats en nog eens squats.

Billen trainen als een supermoeder

Bekijk de workouts van het koppel hier. Georgina Rodriguez en de stervoetballer hebben samen één dochter.

Bekijk meer op het Instagram-account van Georgina Rodriguez.

Check ook: Tagliafico scoort ook buiten de lijnen: maak kennis met Caro Calvagni

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.