Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

COPA dropt voetbalshirts geïnspireerd op shirts uit films en series

Hoe mix je popcultuur, voetbal en mode? Het antwoord vind je bij lifestyle-voetbalmerk COPA, dat een nieuwe collectie voetbalshirts heeft gebaseerd op iconische shirts uit films en series.

Centraal in de collectie staan de Hawaii-shirts van Jim Hopper uit Stranger Things, Tony Montana uit Scarface en Tony Soprano uit The Sopranos. Op basis van deze iconische film en series is zowel een voetbalshirt als blouse gemaakt door COPA. Op beide versies vind je de naam van het betreffende personage op de achterkant.

COPA-voetbalshirts geïnspireerd op films en series

De shirts zijn meer dan een jaar geleden in productie gegaan, maar nu zijn ze eindelijk te koop. “Wat is er mooier dan twee werelden met elkaar combineren? Met trots kondigen we onze collectie aan die de werelden van voetbal en blockbusters samenbrengen”, aldus COPA.

Het shirt van Tony Montana uit Scarface

tony montana, copa, voetbalshirts, films en series, scarface
shirt tony montana, scarface
(Afbeelding: Universal Pictures)
blouse, tony montana, scarface

Onze persoonlijke favoriet is het op Tony Montana geïnspireerde voetbalshirt van COPA. Het origineel uit de film is niet te overtreffen, maar deze replica’s mogen er zijn. Het voetbalshirt koop je voor 59,95 euro, de blouse voor 69,95 euro.

Het shirt van Jim Hopper uit Stranger Things

jim hopper, stranger things, voetbalshirt, copa, footbal shirt
shirt jim hopper, stranger things
(Afbeelding: Netflix)
jim hopper, stranger things, blouse, hawaii

Dan het heerlijke Hawaii-shirt van Jim Hopper, de politieagent in Netflix-serie Stranger Things. Hij droeg het shirt in seizoen 3 en we wijdden er al eens een compleet artikel aan. Nu zijn er twee replica’s van COPA. Het voetbalshirt koop je voor 59,95 euro, de blouse voor 69,95 euro.

Het shirt van Tony Soprano uit The Sopranos

copa, sopranos, voetbalshirt, shirt, tony soprano
shirt tony soprano, the sopranos
(Afbeelding: HBO MAX)
copa, blouse, sopranos, tony soprano

The Sopranos is veel meer dan alleen een maffiaserie. Het draait niet alleen om het gewelddadige maffiamilieu, maar vooral ook om familie- en liefdesperikelen. Je volgt dagelijkse leven van maffiabaas Tony Soprano, die onder meer dit iconische shirt draagt. COPA brengt de look nu opnieuw tot leven. Het voetbalshirt koop je voor 59,95 euro, de blouse voor 69,95 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.