Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 10 jul 2019

Stranger Things-fans willen maar één ding: dit Hawaii-shirt van Hopper

Noem ons gerust subjectief, in het geval van Stranger Things zijn we dat namelijk ook. Met kindse adoratie kijken we naar deze serie, een kritische noot komt niet eens bij ons op. Van de 80’s soundtrack tot de kleurrijke vintage mode; alles klopt. Eén item steekt er wat dat betreft bovenuit: het Hawaii-shirt van Jim Hopper, de politieagent die ook in Stranger Things 3 weer een prominente rol speelt.

Waar koop je het Hawaii-shirt van Jim Hopper?

Jim Hopper is nors in Stranger Things 3. Dat was hij al, maar dit seizoen lijkt het er nog erger op te zijn geworden. Is ook niet zo vreemd na alles wat hij en zijn dorpje Hawkins hebben meegemaakt. Maar in aflevering 2 fleurt zijn uitstraling in één klap op als hij een Hawaii-shirt uit de kast trekt voor een date. Het shirt maakt van Hopper een ander mens, niet zo vreemd dat er een ware run is op het shirt.

Eén nadeel: de blouse met korte mouwven is custom made voor Jim Hopper in Stranger Things 3. Toch willen fans maar één ding: dit Hawaii-shirt. Of sowieso iets wat erop lijkt. Het goede nieuws: dit soort 80’s shirts zijn tegenwoordig weer hot, de kans is groot dat je een equivalent vindt. Op social media wordt massaal gezocht. Hieronder een compilatie, maar mocht je willen weten welk shirt het dichtst in de buurt komt, check dan dit model van Hot Topic, daadwerkelijk gebaseerd op het Hawaii-shirt van Hopper.

Kim K. ☀️?? on Twitter

HOPPER’S SHIRT IS AT HOT TOPIC!!! #StrangerThings #StrangerThings3

fay on Twitter

Hi, where can I buy Hopper’s shirt?

Gouwt on Twitter

The fashion in #StrangerThings3 is ICONIC

annie on Twitter

forgot i owned this hopper-esque shirt. anyone want me to be their dad

Lester Del Rosario SDCC 2019 on Twitter

@strangerwriters #StrangerFanArt did this in pencil, ink, ink wash, and water color. Loved the season and Hopper’s shirt!!!!

Stranger Things 3 breekt records

Stranger Things 3 scoort als een gek op Rotten Tomatoes, al vanaf dag één dat de serie op Netflix te zien is. “I can already tell this is best season yet! I am FREAKING out and have been staying up all day and night to watch it like the rest of the world. And thank God all the fans get to actually enjoy it without having all the plot points ruined in reviews. Thank you Netflix people for doing a spoiler list! OK back to episodes“, is een van de talloze lovende reacties. Ook vermorzelde de serie dit record op Netflix. Goed, dan sluiten we af met nog een paar inspirerende foto’s van Jim Hopper in dat zo gewilde Hawaii-shirt.

hawaii shirt, jim hopper, stranger things, seizoen 3
hawaii shirt, jim hopper, stranger things, seizoen 3

? Check ook de zeven grote modetrends voor mannen in de zomer van 2019, waar we het type Hawaii-shirt van Hopper per direct aan toevoegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stranger Things-fans willen maar één ding: dit Hawaii-shirt van Hopper
Sluiten