Felix Decavel
Felix Decavel Entertainment 11 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Sorry dames en heren, ‘s werelds meest sexy man is bezet

De meest sexy man ter wereld is niet langer single and ready to mingle. Net na de titel te hebben ontvangen van People, maakt het blad nu ook bekend dat Chris Evans zijn hart verloren heeft aan de Portugese actrice Alba Baptista. Tranen alom.

Bij Manners kon je eerder al lezen dat de Marvel-ster ondanks het uitlekken van een gênante foto enkele jaren terug, dit jaar nu toch de meest sexy man ter wereld geworden is. Al legt niet iedereen zich daar zo maar bij neer.

Waarschijnlijk heeft Dwayne Johnson achter de schermen Captain America even opzij genomen. Tenslotte won The Rock in 2016 de felbegeerde prijs, dus is hij vast in staat tot wijze raad. Om vermoedelijk een zondvloed aan huwelijksaanzoeken te ontduiken, maakt People luttele dagen na de uitreiking nu ook bekend dat Chris Evans al een jaar een relatie heeft. Maak kennis met Alba Baptista.

Wie is Alba Baptista?

Alba Baptista is een 25-jarige actrice uit Portugal, die in eigen land eerst bekendheid heeft verworven dankzij meerdere rollen in verschillende telenovela’s, een zeemzoet genre van soapseries, oorspronkelijk stammend uit Zuid-Amerika.

In 2020 kende ze een internationale doorbraak. Ken je Warrior Nun, de serie over een – je raadt het goed – non die demonen uit andere dimensies bestrijdt?

chris evans, alba baptista
Alba Baptista in Warrior Nun (Afbeelding: Netflix)

Daarin speelt de nieuwe vriendin van Chris Evans de hoofdrol. Seizoen twee is nog maar nét uit op Netflix trouwens. Verder kan je haar op dit moment ook op het grote scherm bewonderen. Mrs. Harris Goes to Paris draait momenteel in de meeste bioscopen van het land.

Volgens People zou de relatie tussen de twee tortelduifjes “serieus” zijn en is de Marvel-superheld “nooit gelukkiger geweest”.

Het gaat de meest sexy man ter wereld dan ook voor de wind. En dat kon enkele jaren geleden van Chris Evans niet meteen gezegd worden.

Chris Evans is de meest sexy man ter wereld

Al sinds 1985 roept het Amerikaanse magazine People ieder jaar de Sexiest Man Alive uit. Twee jaar geleden ging de eer naar Michael B. Jordan. Later bleek dat het eigenlijk Chris Evans zou worden, maar een dickpic gooide roet in het eten.

Velen dachten dat Chris Evans de titel een jaartje later in de wacht zou slepen, maar daar stak Marvel-collega Paul Rudd toen een stokje voor. Nu is het alsnog de beurt aan de enige echte Captain America. Alleen jammer dat de meeste sexy man ter wereld bezet is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.