Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Niet Chris Evans, maar deze Marvel-acteur is de meest sexy man van 2021

Na de zeperd van vorig jaar dacht iedereen dat Chris Evans dit jaar wél uitgeroepen zou worden tot ‘s werelds meest sexy man van 2021. Maar het is een andere Marvel-acteur die er met de titel vandoor gaat. Paul Rudd, bekend van zijn rol als Ant-Man, is People’s Sexiest Man Alive.

Al sinds 1985 roept het Amerikaanse magazine People ieder jaar de Sexiest Man Alive uit. Mel Gibson was de eerste winnaar, Sean Connery met 59 jaar de oudste en vorig jaar ging de eer naar Michael B. Jordan. Later bleek dat het eigenlijk Chris Evans zou worden, maar een naaktfoto gooide roet in het eten.

Paul Rudd is de meest sexy man van 2021

Insiders voorspelden dat de verkiezing van Chris Evans een jaar in de ijskast ging en er eind 2021 weer uitgehaald zou worden. Maar de titel gaat nu dus naar een andere Marvel-acteur. Paul Rudd is door People verkozen tot meest sexy man van 2021. De Amerikaanse acteur is daarmee de opvolger van Michael B. Jordan, die vorig jaar door het magazine werd uitgeroepen tot ‘Sexiest Man Alive’.

De 52-jarige Paul Rudd, onder meer bekend van zijn rol van Ant-Man in de gelijknamige filmreeks, kan het zelf maar moeilijk geloven. “Dit is geen valse bescheidenheid. Er zijn zoveel mensen die de titel ‘meest sexy man op aarde’ meer verdienen dan ik”, zegt hij. Als Ant-Man speelt hij overigens in verschillende Marvel-films met Chris Evans, die daarin de rol van Captain America vertolkt. Zo ontmoeten ze elkaar onder meer in Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019).

De geschiedenis van Sexiest Man Alive

Vorig jaar won Michael B. Jordan en in de afgelopen jaren gingen onder anderen John Legend, Idris Elba en Blake Shelton er met de titel Sexiest Man Alive vandoor. Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney en Richard Gere zijn recordhouders en werden allemaal vier keer verkozen tot ‘s werelds meest sexy man. Chris Evans is de enige die al verkozen was en toch niet de titel kreeg. Bekijk hier de winnaars van alle categorieën van vorig jaar.

Marvel-acteur Paul Rudd zegt in het interview met People verder dat hij zoveel mogelijk wil gaan profiteren van zijn titel. “Ik hoop dat ik nu eindelijk uitgenodigd wordt voor al die sexy diners met George Clooney, Brad Pitt en Michael B. Jordan.”

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.