Pim Jansen
Pim Jansen Geld & Carrière 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Jeff Bezos reageert op intieme video vriendin en Leonardo DiCaprio

Jeff Bezos heeft gereageerd op een viral video met een ongemakkelijke interactie tussen zijn vriendin Lauren Sanchez, Leonardo DiCaprio en zichzelf. “Leo, kom eens hier, ik wil je wat laten zien.”

Tot 2019 was Jeff Bezos de man van Mackenzie Scott, met wie hij drie kinderen heeft. Hij bleek al een affaire te hebben met zijn huidige vriendin Lauren Sanchez. Tabloid National Enquirer dreigde dat te onthullen met foto’s en gelekte sms’jes, maar de oprichter van Amazon liet zich niet afpersen. In januari 2019 maakte hij via Twitter bekend te gaan scheiden, en dat werd de duurste scheiding ooit. In één klap behoorde Mackenzie Scott tot de rijkste vrouwen op aarde.

Vriendin Jeff Bezos intiem met Leonardo DiCaprio

Maar dan kun je nog rijk zijn, charme koop je niet met een zak geld. En dat komt pijnlijk naar voren in een awkward video die werd geschoten tijdens het LACMA Art+Film Gala in Los Angeles. Terwijl Lauren Sanchez en Leonardo DiCaprio in een intieme conversatie verstrengeld zaten, probeerde Jeff Bezos er tevergeefs tussen te komen.

En toen liep Leonardo DiCaprio weg, met Lauren Sanchez wel of niet achter zich aan. En Jeff Bezos die lijkt in te grijpen. Fantaseer de rest er gerust bij, want het waren alleen deze paar seconden die de consternatie op social media veroorzaakten. Het zag er allemaal wat lullig uit, en de werkelijkheid zal ongetwijfeld een stuk minder awkward zijn. Maar de video ging viral en mensen reageerden met smadelijk gelach. “Zijn vriendin was even vergeten dat hij zijn hand beethield.”

‘Leo, kom eens hier, ik wil je wat laten zien’

Jeff Bezos heeft alle consternatie over zijn ‘starstruck’ vriendin Lauren Sanchez en Leonardo DiCaprio blijkbaar meegekregen, want de multimiljardair kon het niet laten te reageren op Twitter. Maar eigenlijk maakte hij het hier alleen nog maar erger meer. Een beetje de ongemakkelijke oom die een grap probeert te maken, waarna de hele verjaardag stilvalt.

“Leo, kom eens hier, ik wil je wat laten zien”, richt Jeff Bezos zich tot Leonardo DiCaprio. Daarbij toont hij een foto van zichzelf bij een bord met de tekst ‘steile klif, dodelijke val’.

Inmiddels gaat Leonardo DiCaprio alweer een paar jaar met zijn vriendin Camila Morrone. Een unicum voor de acteur.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.